ios-8-adopcion

iOS 8 er allerede til stede i 60% av kompatible iPhone og iPad

Som kunngjort av Apple, når adopsjonsfrekvensen på iOS 8 allerede 60%

Tempoet for adopsjon av iOS 8 går ikke så raskt som det iOS 7 opplevde i fjor. Det amerikanske selskapet har oppdatert distribusjonsdataene til App Store gjennom utviklersiden sin, der de har benyttet anledningen til å si det den siste versjonen av det mobile operativsystemet er allerede installert på 60% av kompatible iPhones og iPads.

For √• f√• tak i disse dataene De har tatt hensyn til bes√łkene i App Store i l√łpet av det siste 24. november, hvorav 60% ble laget av enheter med iOS 8. P√• denne m√•ten ser vi hvordan adopsjonsfrekvensen har steget litt sammenlignet med 52% -renten som ble registrert i slutten av oktober i fjor.

ios-8-Fastsettelsen-5

Som vi tidligere har sagt, i fjor var adopsjonsfrekvensen mye raskere, selv om det også må tas med i betraktningen at det var en versjon som brakte med seg en stor estetisk endring i tillegg til de nye funksjonene og funksjonene, noe som trekker mye oppmerksomhet fra brukerne. Hvis vi ser på iOS 8, i begynnelsen var oppdateringsfrekvensen for kompatible enheter ganske sterk, men litt etter litt har vi sett hvordan det går tregere.

IOS 8-adopsjonen går tregere enn forventet

iOS 8 kan installeres fra iPhone 4S og iPad 2 og videre, så vel som 5. generasjons iPod Touch. Hvis vi ser tilbake, ser vi hvordan den siste versjonen av Apples mobile operativsystem var til stede i 48% av disse enhetene, mens den nå i slutten av november når 60%.

Som du ser er ikke tempoet det b√¶rer s√• raskt som det vi s√• i fjor med utgivelsen av iOS 7. Apple pr√łver i mellomtiden √• f√• brukernes oppmerksomhet til √• oppdatere enhetene sine til iOS 8 med en serie kunngj√łringer der den viser noen av de viktigste nyhetene. Men hvis de ikke lykkes og fortsetter slik, vil det v√¶re ganske vanskelig for oss √• n√• sommeren 2015 med en adopsjonsgrad p√• 90%.

ios-8-Fastsettelsen-2-

Som vi ser i grafen publisert av Apple og som vises på disse linjene, er hvilken som helst av versjonene av iOS 8 er til stede i 60% av kompatible iPhones og iPads, mens iOS 7 representerer 35%. De resterende 5% vil tilsvare tidligere versjoner, så det er ingen tvil om at guttene til Cupertino får de fleste av brukerne sine til å glede seg over de nyeste versjonene av operativsystemet, selv om denne gangen adopsjonshastigheten er Det går saktere enn de forventet.

IOS-adopsjonen er fremdeles h√łyere enn Android-adopsjonen

Noe av det Apple-gutta alltid skryter av, er det adopsjonsfrekvensen til iOS er mye h√łyere enn for AndroidOg som du kanskje allerede vet, operativsystemet utviklet av Google har mye fragmentering. Hoved√•rsaken til dette er at det er mange mobile enheter som bruker dette systemet, men ikke alle av dem har de n√łdvendige tekniske egenskapene, eller produsentene velger ganske enkelt √• ikke ta dem med i oppgraderingsplanene sine.

ios-8-Fastsettelsen-3

Fra 9to5Mac kommenterer det Mens Apple kunngjorde i oktober at iOS 8 var på 48% av iPhone og iPad, brukte 54% av Android-brukerne fortsatt Jelly Bean-versjonen som ble utgitt i 2012 Og bare 25% likte Android KitKat, den siste versjonen i den måneden.

Til slutt fremhever de at iOS 8 har tatt litt over 60 dager å oppnå 60% adopsjon siden lanseringen, mens Android KitKat tok 313 dager å nå bare 25%.

Tror du at iOS 8 ikke har skapt stor interesse blant brukerne? Vil adopsjonsfrekvensen din √łke med fremtidige oppdateringer?