contadores Skip to content

iOS 8 er allerede til stede i 60% av kompatible iPhone og iPad

Som kunngjort av Apple, når adopsjonsfrekvensen på iOS 8 allerede 60%

Tempoet for adopsjon av iOS 8 går ikke så raskt som det iOS 7 opplevde i fjor. Det amerikanske selskapet har oppdatert distribusjonsdataene til App Store gjennom utviklersiden sin, der de har benyttet anledningen til å si det den siste versjonen av det mobile operativsystemet er allerede installert på 60% av kompatible iPhones og iPads.

For å få tak i disse dataene De har tatt hensyn til besøkene i App Store i løpet av det siste 24. november, hvorav 60% ble laget av enheter med iOS 8. På denne måten ser vi hvordan adopsjonsfrekvensen har steget litt sammenlignet med 52% -renten som ble registrert i slutten av oktober i fjor.

ios-8-Fastsettelsen-5

Som vi tidligere har sagt, i fjor var adopsjonsfrekvensen mye raskere, selv om det også må tas med i betraktningen at det var en versjon som brakte med seg en stor estetisk endring i tillegg til de nye funksjonene og funksjonene, noe som trekker mye oppmerksomhet fra brukerne. Hvis vi ser på iOS 8, i begynnelsen var oppdateringsfrekvensen for kompatible enheter ganske sterk, men litt etter litt har vi sett hvordan det går tregere.

IOS 8-adopsjonen går tregere enn forventet

iOS 8 kan installeres fra iPhone 4S og iPad 2 og videre, så vel som 5. generasjons iPod Touch. Hvis vi ser tilbake, ser vi hvordan den siste versjonen av Apples mobile operativsystem var til stede i 48% av disse enhetene, mens den nå i slutten av november når 60%.

Som du ser er ikke tempoet det bærer så raskt som det vi så i fjor med utgivelsen av iOS 7. Apple prøver i mellomtiden å få brukernes oppmerksomhet til å oppdatere enhetene sine til iOS 8 med en serie kunngjøringer der den viser noen av de viktigste nyhetene. Men hvis de ikke lykkes og fortsetter slik, vil det være ganske vanskelig for oss å nå sommeren 2015 med en adopsjonsgrad på 90%.

ios-8-Fastsettelsen-2-

Som vi ser i grafen publisert av Apple og som vises på disse linjene, er hvilken som helst av versjonene av iOS 8 er til stede i 60% av kompatible iPhones og iPads, mens iOS 7 representerer 35%. De resterende 5% vil tilsvare tidligere versjoner, så det er ingen tvil om at guttene til Cupertino får de fleste av brukerne sine til å glede seg over de nyeste versjonene av operativsystemet, selv om denne gangen adopsjonshastigheten er Det går saktere enn de forventet.

IOS-adopsjonen er fremdeles høyere enn Android-adopsjonen

Noe av det Apple-gutta alltid skryter av, er det adopsjonsfrekvensen til iOS er mye høyere enn for AndroidOg som du kanskje allerede vet, operativsystemet utviklet av Google har mye fragmentering. Hovedårsaken til dette er at det er mange mobile enheter som bruker dette systemet, men ikke alle av dem har de nødvendige tekniske egenskapene, eller produsentene velger ganske enkelt å ikke ta dem med i oppgraderingsplanene sine.

ios-8-Fastsettelsen-3

Fra 9to5Mac kommenterer det Mens Apple kunngjorde i oktober at iOS 8 var på 48% av iPhone og iPad, brukte 54% av Android-brukerne fortsatt Jelly Bean-versjonen som ble utgitt i 2012 Og bare 25% likte Android KitKat, den siste versjonen i den måneden.

Til slutt fremhever de at iOS 8 har tatt litt over 60 dager å oppnå 60% adopsjon siden lanseringen, mens Android KitKat tok 313 dager å nå bare 25%.

Tror du at iOS 8 ikke har skapt stor interesse blant brukerne? Vil adopsjonsfrekvensen din øke med fremtidige oppdateringer?