iOS 8 er installert på over 50% av Apple iOS-enheter

iOS 8 overvinner adopsjonsbarrieren på 50% på Apple-enheter

iOS 8 ankom 17. september og har allerede krysset 50% -barrieren etter seks uker siden lanseringen.

Apples nye operativsystem har blitt godtatt av brukere og har til og med overgått adopsjonen som iOS 7 hadde i samme tidsperiode.

Hver dag på flere enheter

Uten tvil er den nye versjonen av operativsystemet, som fikk en oppdatering forrige uke, funnet hver dag på flere enheter i selskapet. I begynnelsen av oktober så det ut som om adopsjonen stagnerte, men endelig har brutt 50% barrieren, så det er allerede i en av hver to enheter i eplefirmaet.

ios-8-installerte-enheter-eple-2-

iOS 7 hadde 43% adopsjon i samme tidsperiode, noe som gjorde det klart at den siste versjonen av operativsystemet har vært mye mer attraktiv for brukerne, og til og med økt vedtakelsen med 5% de siste tre ukene. Disse dataene er innhentet ved å måle enhetene som er registrert i App Store og observere versjonen av iOS som de hadde installert fra 27. oktober.

En start ikke uten problemer

Vi vet allerede at den nye versjonen av operativsystemet kom med noen problemer, noen fetere enn andre, men med den første versjonen av operativsystemet ble apple-selskapet tvunget til å trekke tilbake alle applikasjonene som brukte HealthKit, da disse skapte problemer. Selv om dette ikke var den eneste feilen som oppsto.

De påfølgende oppdateringene løste noen funnet feil, men andre som ikke eksisterte i tidligere versjoner gjorde også opptreden.. Dette resulterte kanskje i at mange Apple-enhetsbrukere ventet med den forrige iOS 7-versjonen, for å se om en mer stabil versjon av iOS 8 ble utgitt, derav muligens stagnasjonen i begynnelsen av oktober.

ios-8-installerte-enheter-eple-tre

Men 20. oktober, med utgivelsen av den nye versjonen, er det da operativsystemet har nådd flere enheter, siden denne siste versjonen er en av de mest stabile som har blitt utgitt så langt. I tillegg til denne økningen i andelen av installasjoner på enheter, må vi legge til lanseringen av iPhone 6 og 6 Plus, siden begge har iOS 8 og har vært en total suksess i salget. Og hvorfor ikke, lanseringen av iPad Air 2 og iPad Mini 3, siden begge nettbrettene har den nyeste versjonen av iOS, har også vært i stand til å hjelpe.

Forbedringene som ble introdusert i forrige oppdatering, som Apple Pay, som lar deg kjøpe i butikker bare ved hjelp av iPhone 6 og 6 Plus, takket være NFC-brikken og Touch ID-fingeravtrykkidentifikatoren, kunne ha vært attraksjonen for brukere å ha bestemt seg for å hoppe til den nyeste versjonen av iOS, som vi har lært takket være Appleinsider.

Men dette stopper ikke her, siden Apple har tenkt å lansere to nye oppdateringer for sitt nye operativsystem. Begge vil omfatte forbedringer og nye funksjoner. For øyeblikket kan du laste ned den nyeste versjonen av iOS-operativsystemet fra iPadizate.

Har du installert iOS 8 på enheten din? Venter du fortsatt på å gjøre det? Fortell oss hva er din mening om det, og hvis du selv har noen problemer som vi ikke har beskrevet i iPadizate med oppdateringen.