contadores Skip to content

iOS 8 Få 46% adopsjonsfrekvens på mindre enn en uke

iOS 8 når 46% av kompatible iDevices på bare fem dager

Når Apple slipper en stor oppdatering, bruker brukerne vanligvis ikke lang tid å installere den på iDevices. Også, En av faktorene som favoriserer adopsjonsfrekvensen for nye versjoner av iOS er så stor, er at det knapt er noen fragmentering., i motsetning til hva som skjer med Android-enheter. iOS 8 har kommet med stor styrke og på bare fem dager har den oppnådd en adopsjonsgrad på 46%, som påpekt av Apple.

Det amerikanske selskapet har kunngjort det gjennom en note som er publisert på sin offisielle side for utviklere, ledsaget av en graf som viser at 46% av kompatible iPhone, iPad og iPod Touch allerede har iOS 8, mens 49% har fremdeles iOS 7 og bare 5% har en eldre versjon av det mobile operativsystemet.

ios-8-adopsjonsfrekvens

På den annen side skal det bemerkes at Før ankomsten av iOS 8 17. september hadde mer enn 90% av Apples mobile enheter iOS 7 installert, en veldig god adopsjonsfrekvens.

Adopsjonstakten til iOS 8 er langsommere enn for iOS 7

Selv om tallene er veldig gode, må det imidlertid sies at adopsjonsfrekvensen til iOS 8 går langsommere enn for iOS 7 på tidspunktet for lanseringen i fjor, og det er at i løpet av de første 24 timene av iOS 7 var adopsjonen dobbelt så stor som den nye versjonen, som var mellom 16 og 17%.

ios-8-adopsjon-rate-3

En av grunnene til at denne adopsjonsraten ville være tregere, kan være den brukere må ha minst 5,7 GB gratis lagringsplass på iDevice for å kunne oppdatere, så vel som problemene som mange brukere har klaget på at de sier at batteriets levetid reduseres betraktelig. Hvis du ikke liker iOS 8, kan du ganske enkelt bytte til iOS 7.1.2.

iOS 8 overskrider adopsjonsfrekvensen til Android KitKat

Den enkle oppdateringen har resultert i iOS 8 overgår Android KitKat-adopsjonsfrekvens Med et øyeblikk. Den siste versjonen av Googles operativsystem har vært hos oss i nesten et år og ifølge Mixpanel tok det 9 måneder å få en markedsandel på 40%, som samlet av gutta fra TechCrunch.

ios-8-adopcion-2

Grunnen? Verken mer eller mindre enn den store fragmenteringen som finnes i enhetene som fungerer med dette operativsystemet. I dag er det en bred katalog over smarttelefoner og nettbrett som fungerer med Android, men mange av dem kan ikke oppdateres til den nyeste versjonen, verken fordi de ikke har nok tekniske egenskaper eller fordi de venter på produsenter og operatører. tilpasse dine tilpasningslag.