contadores Skip to content

iOS 8 lar oss skjule bildene vi velger fra rullen til iPad og iPhone

iOS 8 tilbyr muligheten til å skjule bildene av rullen

Hvem har ikke den typiske nysgjerrige vennen eller familiemedlemmet som, når du forsømmer, griper iPhone-en din for å sladre det du har? Sikkert de fleste av oss har noen i nærheten av oss, og vi frykter det øyeblikket vi hater når de kommer inn i Bilder-applikasjonen, siden vi kan ha personlige bilder som vi ikke vil vise. Det er klart at vi kan unngå disse situasjonene ved å sette en tilgangskode til iPhone-en, men det er noe som ikke alle brukere gjør. Med iOS 8 vil denne bekymringen forsvinne som tilbyr muligheten for å skjule bildene vi ønsker fra rullen.

Apple har forbedret sin Photos-app med denne nye funksjonen. at den har innarbeidet seg, noe som, som vi sa for et øyeblikk siden, lar oss skjule bildene som vi ikke vil at andre skal se. Det må imidlertid sies at disse skjulte bildene ikke er veldig vanskelige å finne.

skjul-bilder-ios-8

Å skjule bildene vil være en veldig enkel oppgave. Vi må bare gjøre det hold fingeren nede på bildet vi vil skjule på hjulet til en liten meny vises nederst på skjermen med to alternativer: kopiere og gjemme.

Bildene er ikke 100% skjult

Først ser det ut til at bildene er helt skjult, men det har blitt oppdaget at dette ikke er tilfelle. Bildene er imidlertid skjult i seksjonene øyeblikk, samling og år i album er fremdeles synlig.

Når de kommenterer, kan denne funksjonen brukes med fotografiene som er tatt med iPhone-en som er lagret i hjulet, og det er ingen grunn til å bekymre deg for å miste dem, selv om de er skjult vil fortsette å lagres i iDevice.

fotos-camara-ios-7

Vi må innrømme at det ikke er en perfekt funksjon og at det har noen mangler, men hvis personen som ser på bildene ikke vet om denne lille feilen, vil vi ha skjulte bilder trygt. Også, Vi må ikke glemme at vi bare har sett den første beta 1 av iOS 8, så i fremtiden kunne Apple løse den og gjøre muligheten for å skjule bildene kraftigere.

Andre måter å skjule bilder på kan være mer effektive

På den annen side kommenterer gutta på CultofMac at andre typer metoder for å skjule bilder i iOS kan brukes som ville være mye mer effektive. Disse bildene kan for eksempel lagres i et slags hemmelig album som vi bare kunne få tilgang til via en tilgangskode.

Men for øyeblikket må vi nøye oss med hva iOS 8 og håper at de gradvis forbedrer denne funksjonen.

Synes du at denne funksjonen er nyttig? Vil du bruke den?