contadores Skip to content

IOS 8 Multitasking på iPad ville ikke være klar for WWDC14

Apple kan inkludere en multitasking-modus for iPad med iOS 8

En av de store manglene ved iOS er umuligheten av å ha to applikasjoner åpne og å kunne se dem samtidig på skjermen. Denne multitasking-modusen er til stede i andre systemer som Android eller Windows 8, og det at iOS ikke har det, har vært årsaken til “latter” i mange annonser. Men for et par uker siden kommenterte en rapport at det er det Mange muligheter for Apple å legge til denne multitasking-funksjonen i delt skjerm i iOS 8 til nettbrettet ditt.

Det er imidlertid veldig mulig at denne nye multitasking-modusen ikke klar til å bli vist på WWDC14 neste uke. Som Brian X. Chen fra The New York Times la ut på sin personlige Twitter-konto, ville Apple fortsatt jobbe med utviklingen, og de ville ikke ha en forhåndsvisning for å vises på Keynote.

ios-8-flervindu-tweet

Men dette betyr ikke at alle alternativene for å se multitasking for iPad i iOS 8 blekner, siden alt ser ut til å peke på at til og med Selv om den ikke er til stede på WWDC14, vil den bli inkludert i den endelige versjonen av denne versjonen av systemet.

En funksjon som er anerkjent av alle brukere

Endelig ser det ut til at Apple har lyttet til forslag og forespørsler fra iPad-brukere, som har bedt om å kunne kjøre flere applikasjoner samtidig på skjermen i lang tid. Med ankomsten av iOS 7 ble ekte multitasking inkludert, men med iOS 8 ville de gå et skritt videre og tillate å kjøre to applikasjoner samtidig i delt skjerm.

Noen ganger har vi kunnet se noen konseptet for denne multitasking-modusen for iOS 8 som videoen som følger med denne nyheten, og sannheten er at det ville være veldig interessant å ha denne funksjonen på iPad.

Som vi tidligere har sagt, er noe av det store Konkurrenter som Microsoft har hånet iPaden for mangelen på denne funksjonenMens Surface og Windows 8 liker multitasking og multitasking.

Det forventes ingen radikale endringer i iOS 8

Da Apple introduserte iOS 7 brakte en total ansiktsløftning, ikke bare fra systemgrensesnittet, men også med de nye funksjonene og funksjonene det hadde, for eksempel varslingssenteret, kontrollsenteret eller den virkelige multitaskingen, blant annet. I år forventer vi ikke at selskapet vil introdusere store endringer i iOS 8, men heller de vil heller fokusere på å polere og perfeksjonere det vi allerede har. Av denne grunn mener noen at denne funksjonen kanskje ikke kommer med iOS 8, men det forventes visse forbedringer og applikasjoner som HealthBook, forbedringer i Maps, Preview, TextEdit og mange andre ting.

Tror du, som de sier i iPhoneHacks, at iOS 8 vil integrere multitasking på iPad?

Viktig

Som alle år, WWDC14 kan følges live fra iPadizate gjennom følgende lenke:

WWDC14 live

Vi ses på dag 2!