iOS 8: Ny versjon av Apples mobile operativsystem nå tilgjengelig

iOS 8: Ny versjon av Apples mobile operativsystem nå tilgjengelig

Apples nye iOS 8 er nå tilgjengelig for nedlasting

Endelig har dagen kommet! Den siste versjonen av Apples mobile operativsystem er nå tilgjengelig for nedlasting på vår iPhone, iPad eller iPod Touch. Som kunngjort i Keynote forrige uke, I dag har den endelige versjonen av iOS 8 blitt utgitt til alle brukere som har en kompatibel iDevice.

Som vanlig med enhver iOS-oppdatering, Vi kan installere den på enheten vår ved å koble den til iTunes eller via OTA (Over luften). På den annen side må det huskes at ikke alle enhetene er kompatible med iOS 8, siden de eldste vil bli holdt utenfor oppdateringen. Før du oppdaterer, anbefaler vi at du ser på guiden vår for å forberede deg på ankomst av den nye Apple iOS 8.

ios-8-tilgjengelig-2

iOS 8 vedlikeholder grensesnittet som ble utgitt i fjor med iOS 7, men denne gangen Apple har valgt å perfeksjonere funksjonene det allerede hadde, og legge til nye veldig interessant.

Hovednyheter inkludert i iOS 8

Den nye iOS 8 bringer med seg mange nye funksjoner, blant dem som skiller seg ut den nye helse-appen din, takket være det vi kan følge med på vår fysiske aktivitet og overvåke helsen vår eller Tips-appen, som vi kan lære alle hemmelighetene til systemet med.

På den andre siden, Denne nye versjonen av iOS har samtaler med WiFi og LTE (VoLTE). En annen nyhet er iCloud Drive, en ny tjeneste som lar brukeren lagre dokumenter i skyen og enkelt dele dem med andre iDevices. De interaktive varsler, nytt QuickType-tastatur og tredjeparts tastaturstøtte.

ios-8-tilgjengelig-4

De har blitt inkludert store forbedringer i Safari, iBooks eller Camera, som en timer er lagt til, burst-modus for å ta flere bilder og et alternativ for å ta tidsforløp.

Videre skal det bemerkes at den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus vil kunne bruke den nye Apple Pay-betalingstjenesten takket være NFC-tilkobling og Touch ID, selv om funksjonen ikke kommer før fremtidige systemoppdateringer. For det første vil den i utgangspunktet kun være tilgjengelig i USA, selv om alt ser ut til å indikere at det snart kunne komme til Europa.

ios-8-tilgjengelig-3

Kompatible modeller med iOS 8

Som vi sa i begynnelsen, ikke alle iDevices vil være kompatible med iOS 8. Så brukere som har en iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S og iPhone 5C, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad mini og iPad mini retina De vil kunne oppdatere til den nye versjonen, så vel som 5. generasjons iPod Touch. Resten av tidligere enheter blir utelatt og vil ikke kunne glede seg over den nye versjonen. Hvis du vil laste ned alle iOS 8 nedlastingslenker i henhold til modellen, kan du gjøre det nå.

Åpenbart, iPhone 6 og iPhone 6 Plus kommer allerede med iOS 8 forhåndsinstallert, som vil skje med de neste generasjonene av iPad og iPad Mini.

Og du, skal du oppdatere iDevice til iOS 8, eller foretrekker du å vente noen dager?