iOS 8 og Android L Face to Face i en video

iOS 8 og Android L Face to Face i en video

iOS 8 og Android L blir møtt i en video

For noen dager siden sto vi over det som blir det neste Apple- og Android-operativsystemet: iOS 8 og Android L. I det innlegget viser vi deg En visuell og funksjonell sammenligning av begge operativsystemene. Og vi liker alle å se fotografier og lese hva som vil være nytt i operativsystemene, men hvem vil ikke foretrekke å se hvordan det fungerer på video?

Selv om brukerne fremdeles vil måtte ha litt tålmodighet for å offisielt glede seg over de nye oppdateringene for iOS og Android, takket være versjonene som er gitt ut for utviklere, har vi kunnet følge med på dem, og nå er de blitt ansikt til ansikt og sammenlignet i en video.

Som vi ser i videoen, fokuserer den første delen hovedsakelig på design og estetikk for begge oppdateringene, som, som de fleste av dere allerede vet, har endret seg mer i tilfelle av Android L enn for iOS 8. Selv om i begge tilfeller er de viktigste nyhetene ikke i den estetiske delen av systemet.

iOS-8-android-l

Hvis vi snakker om de viktigste forbedringene av Apples mobile operativsystem, er vi forpliktet til å snakke om dens “kontinuitet” -funksjon, som gir den beste integrasjonen mellom de forskjellige applikasjonene til selskapet, og “utvidbarhet”, som lar utviklere integrere applikasjonene sine i iOS dypere. På en måte kan vi også se noe som ligner på “kontinuitets” -funksjonen i Android L takket være større integrasjon med Chrome OS, selv om det også er andre nyheter å fremheve, for eksempel Project Volta, som har som mål å forbedre batterilevetiden til enhetene.

Sannheten er at vi kan se at vi i noen av tilfellene står overfor ganske interessante oppdateringer, siden de fokuserer på de som hadde vært deres svakheter så langt. Utover viktige oppdateringer og som gutta fra tabletzona kommenterer, fortsetter begge versjoner å tilby oss små innovasjoner med tanke på funksjoner og tjenester, noe som alltid blir veldig godt mottatt av brukeren.

Det ser ut til at det nå mer enn noen gang er en stor kamp for å hevde tittelen på det beste mobile operativsystemet i verden, selv om vi må vente på at alle brukere ved lansering virkelig skal se hva hver enkeltes styrke er i en daglig bruk. For øyeblikket, som vi har nevnt, er begge systemene fremdeles i utviklerversjonen, og vi må fortsatt vente noen uker på å glede oss over dem.

Hva synes du om hver av dem etter å ha sett denne videoen? Hvilket synes du er bedre, iOS 8 eller Android L? Fortell oss din mening, vi vil gjerne høre den.