iOS 8: Super Nintendo Emulator uten Jailbreak er mulig med SiOS

iOS 8: Super Nintendo Emulator uten Jailbreak er mulig med SiOS

Å spille Super Nintendo på iOS 8 uten Jailbreak er mulig

Sikkert mange av dere venter på at Jailbreak for iOS 8 skal komme ut og dermed åpne nye muligheter på iPad og iPhone, men den er ennå ikke tilgjengelig, og vi må vente litt.

En av bruksområdene som kan gis til en av Apple-enhetene, iPhone og iPad, når vi har Jailbreak installert, er muligheten for å spille spill gjennom emulering. I tillegg er det mange konsoller som har en søknad om emulering.

ios-8-super-Nintendo-jailbreak-SIOS-7

Men vi har flaks, siden Det er mulig å spille Super Nintendo, den første 16-bits konsollen fra Nintendo, uten å ha Jailbreak installert og med iOS 8 på Apple-enhetene dine. Vi forteller deg i noen få enkle trinn hvordan du installerer SiOS, en Super Nintendo-emulator og hvordan du får den til å fungere.

Hvordan installere SiOS på iOS 8 uten Jailbreak

Måten å installere SiOS på iOS 8 uten Jailbreak er enklere enn du kan forestille deg. Vi forteller deg hva du må gjøre, du må bare følge de neste trinnene som vi viser deg nedenfor.

Finn emulatoren i iEmulators og installer

Det første vi bør gjøre er gå til iEmulators.com-siden, klikk på Apps-fanen øverst på siden og søk etter SiOS i listen over emulatorer og velg den.

ios-8-super-Nintendo-jailbreak-SIOS-2

Du vil se et skjermbilde der du må bla ned, om nødvendig, og klikke på knappen installere.

ios-8-super-Nintendo-jailbreak-SIOS-3

Du blir spurt “Dl.boxcloud.com ønsker å installere SiOS” i et lite vindu, klikk på Installer-alternativet og gå tilbake til Hjem-skjermen ved å klikke på Hjem-knappen.

ios-8-super-Nintendo-jailbreak-SIOS-4

Endre enhetsdato for emulatoren som skal installeres

Sikkert har en melding dukket opp på skjermen der den står “Umulig å laste ned appen”, ikke bekymre deg, det er bare det emulatoren kan ikke installeres før vi gjør en liten endring i datoinnstillingene for iPhone og iPad. Du kan klikke på “Prøv på nytt” mens du gjør denne endringen, når meldingen vises.

iOS-8-super-nintendo-jailbreak-SIOS-5

Du må gå til “Innstillinger / Generelt / Dato og tid” og fjern merket i ruten “Automatisk justering” for å la deg endre dato og klokkeslett. Du må velge en dato som er to måneder gammel. Vi har for eksempel valgt 7. august 2014, som du kan se på bildet.

ios-8-super-Nintendo-jailbreak-SIOS-6

Når datoen er endret, installeres applikasjonen automatisk.

Installer spill på SiOS

Når vi har installert SiOS, trenger vi bare å finne Super Nintendo ROM-er for emulatoren på Internett. Det er enkelt å finne sider for å laste ned ROM-er for emulatorer, men du må huske på at du må slette dem etter 24 timer, siden det er et ikke-lovlig innhold og at vi ikke kan tilby deg.

Når du har funnet den ønskede ROMen og gitt den å laste ned, må du bare velge “Åpne i SiOS” -alternativet, og spillet legges automatisk til i Emulator-listen.

Det er viktig å huske at når du starter iPhone og iPad på nytt, vil tidsinnstillingene gå tilbake til automatisk innstilling og emulatoren slutter å fungere. For å bruke den igjen må du bare endre datoen igjen, og den vil være tilgjengelig igjen, som vi har sett i iDownloadBlog.

iOS-8-super-nintendo-jailbreak-SIOS-8

La oss få vite at det er kjent at timens fusk er deaktivert i iOS 8.1 Beta-versjonen, så emulatoren vil ikke kunne installere på enheter med den versjonen av iOS.

Nå trenger du bare å glede deg over en av de beste Nintendo-konsollene i historien. Ingenting bedre enn å ta noen få spill til The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Mario World 1 og 2, Donkey Kong Country-trilogien og mange flere, siden katalogen til Super Nintendo er lang og variert. Du kan også koble en GamePad med Bluetooth for å gjøre opplevelsen enda bedre, hvis du har en.

Vi har testet emulatoren på en iPad 3 med netthinnevisning, og vi hadde ingen problemer med å glede oss over den, bortsett fra en og annen nedgang, men ikke noe som bekymrer.

Har du prøvd SiOS? Fortell oss hva du synes og hvordan var opplevelsen med emulatoren.