iOS 8 vil lagre den siste plasseringen av iPad eller iPhone rett før vi går tom for batteri

Send siste plassering, et nytt alternativ i Finn min iPhone

Litt etter litt sløser vi flere av nyhetene med iOS 8, det nye operativsystemet som Apple introduserte i forrige WWDC. Den siste nyheten som vi kjenner er muligheten for å sende Apple den nyeste plasseringen av enheten vår, slik at vi, i tilfelle det går tom for batteri, kan fortsette å bruke Finn min iPhone eller Finn min iPad.

La oss tenke oss at vi mister iPhone eller iPad, den hadde 20% batteri og for omtrent to timer siden visste vi ikke hvor det er, med iOS 7, på det tidspunktet vi gikk tom for batteri, iCloud kunne ikke vite hvor enheten vår var før du slår av når det går tom for batteri, men nå med iOS 8 ja.

Årsaken er at Apple har lagt til et alternativ i sin nye versjon av iOS slik at enheten sender deg det siste stedet når enheten oppfyller et kritisk batterinivå. På denne måten vil vi kunne vite hvor enheten vår sist lå, selv om den ikke har et batteri.

ipad-iphone-negros

Denne nye muligheten vises i Innstillinger-menyen, i et nytt alternativ innen Finn min iPhone eller iPad. Når vi først er inne er det to alternativer, ett for å aktivere plasseringen, blokkering og fjern slettingstjeneste på enheten vår, og den andre for å aktivere dette alternativet som vi forteller deg heter “Send siste plassering til Apple.

Apple forbedrer Finn min iPhone eller iPad for vår sikkerhet

findmyiphoneupdate

Vi vet ikke hvor lenge Apple vil beholde denne informasjonen, men den vil sikkert være mye mer holdbar enn den nåværende iCloud-tjenesten, som lagret vårt siste sted bare i 24 timer. Dette kan kanskje angå de som er mest opptatt av personvern, personvern og alle de tingene vi ber om nå.

Faktisk, i flere år, lagrer mange tjenester vår beliggenhet i lang tid, andre lagrer sidene vi besøker, hva vi liker, hva vi kjøper. Enten vi vil eller ikke, kan Internett få dem alle til å vite om oss på kort tid, Derfor må vi dra nytte av det vi kan av denne situasjonen.

Finn-min-iPhone

Hvis takket være Apple eller ethvert selskap som redder vår beliggenhet, kan vi finne vår iPhone eller iPad, Jeg tror bør være velkommenMen det avhenger allerede av hver enkelt.

Det er klart, den største ulempen med dette er at, den siste plasseringen trenger ikke være den nåværende plasseringen av enheten vår, men ikke mye mer kan gjøres. Som de sier fra MacRumors, er jeg fremdeles sikker på at det er forbrukere som er fornøyde med denne beslutningen. Er dette din sak? Eller du tror det ikke nytter.