contadores Skip to content

iOS 8 vil være i stand til å anbefale oss apper på låseskjermen i henhold til vår beliggenhet

iOS 8 bruker beliggenhet for å anbefale apper

Etter noen dager siden Apple introduserte iOS 8 på WWDC fortsetter vi å oppdage funksjoner som vi ikke hadde blitt fortalt i presentasjonen. Det virker som om WWDC aldri har tatt slutt. Den siste nyheten som vi vet er at Apple foreslår apper og snarveier på din iPhone basert på din beliggenhet.

Litt etter litt har vi mer informasjon om nyhetene om iOS 8, og vi refererer ikke til dem som Apple fortalte på sin utviklerkonferanse, vi mener alle de som Cupertino ikke sa et eneste ord. Et tydelig eksempel er muligheten for å sende din siste plassering til Apple når vi går tom for batteri i tilfelle vi må bruke Finn min iPhone eller iPad.

Sannheten er at den typiske frasen som de sier fra Apple at deres nye iOS-oppdatering har mer enn 200 nyheter, aldri har gitt så mye mening. Jeg husker ikke en versjon med så mange endringer når det gjelder nye funksjoner, men selvfølgelig vil jeg si det også med den neste. Uansett, Vi er avhengige av utviklere som har tilgang til iOS 8-betas for å kjenne disse nyhetene.

ios8-iphone

Den siste de har oppdaget er at takket være beliggenheten Apple vil foreslå applikasjoner fra selskaper som er i nærheten på låseskjermen. Hvis vi for eksempel nærmer oss Puerta del Sol i Madrid, vil iOS 8 hente et lite ikon fra Apple Store i tilfelle vi vil gjøre et kjøp med enheten vår når den først ble innviet.

Apple Store, Starbucks og noen andre selskaper har denne muligheten

locationalerts

Vi vet ikke hvor mange selskaper som vil kunne få tilgang til disse tjenestene, men for nå vet vi at Apple, Starbucks og noen persontransportfirmaer kan få ikonene sine til å vises nederst til venstre på låseskjermen vår. På denne måten, hvis vi er i nærheten av en Starbucks, kan vi bestille en Frapuccino fra vår iPhone mens vi går inn døra og betaler for den med Passbook.

Dessverre har vi ikke mye informasjon om det, men det ser ut til at det er kan følge de samme trinnene som Passbook-varslingstjenesten at når tiden for et arrangement som vi har kjøpt en billett nærmer seg, advarer det oss. Det vil også varsle oss slik at vi ikke går glipp av den filmen, verket eller arrangementet vi er interessert i.

Beta-iOS-8-deksel

Men, Vi håper at det kan slås av og på ved vårt innfall, fordi i byer der det er flere Apple-butikker, Starbucks og andre butikker som kan være inkludert i dette alternativet, vil batteriet vårt lide. I det minste tror vi det er det som vil skje, siden Apple i beskrivelsen av denne funksjonaliteten uttaler at den bare vil gi anbefalinger hvis vi har lokasjonstjenester aktivert.

Tilsynelatende anbefaler han ikke bare nettsteder i nærheten i henhold til apper som vi har installert, men som kolleger på MacRumors har lært, Du kan også foreslå apper fra butikker og selskaper i nærheten for oss å laste ned applikasjonen fra App Store.

Hva synes du om denne nyheten? Kan det være interessant eller ser du det som dumt?