iOS 9.1 nå tilgjengelig: alle nyheter

iOS 9.1: Ting du vil elske med den nyeste iOS-versjonen

IOS 9.1-versjonen, sammen med de nye funksjonene, er i ferd med å nå sine to første leveuker blant brukerne. Denne siste store oppdateringen av operativsystemet utgitt av Apple bringer med seg noen veldig interessante nyheter som du helt sikkert vil elske.

Apple jobber allerede med iOS 9.2Faktisk har den allerede gitt ut den første betaen for utviklere og publikum. Men en tid til må vi leve sammen og bruke iOS 9.1, en versjon som ikke er dårlig, alt er sagt.

Hva er nytt i iOS 9.1 som du vil elske.

I tillegg til å rette opp forskjellige feil som finnes i tidligere versjoner, iOS 9.1 har blitt ledsaget av flere nye funksjoner. Her forteller vi deg noen av de mest bemerkelsesverdige, de som brukerne sannsynligvis liker mest. La oss gå dit!

Noen av nyhetene som vil gjøre deg forelsket i iOS 9.1

Hvis du fremdeles har iOS 9.0.2, og du tviler på om det er verdt å oppdatere til iOS 9.1, fortsett å lese, for kanskje etter å ha sett disse egenskapene det gir, vil du ende opp med å overbevise deg selv. Det regner ikke alltid etter alles smak, men vi er sikre på at disse oppdateringene vil blende et godt antall brukere.

1. Masse nye Emojis!

La de som ikke bruker noe emotikon i løpet av dagen løfte hendene mens de snakker med venner og familie gjennom direktemeldingsapper. En god del emojier eksisterte allerede, men det må erkjennes at det var noen ting som ikke kunne uttrykkes med dem. I iOS 9.1 har Apple inkludert totalt 150 nye emojier, inkludert en enhjørning, ny mat, den etterlengtede langfingeren, mange nye fjes og mye mer.

Hva er nytt i iOS 9.1 som du vil elske.

Den dårlige tingen er at de som har en versjon før iOS 9.1 eller en Android-versjon som ikke er kompatibel med dem, ikke vil kunne se dem.

2. Ytelse

iOS 9.1 tilbyr god ytelse til enheter som har oppgradert til denne versjonen. Det ser ikke ut til å være noen alvorlige problemer med batteriavløp, tilkoblingene fungerer perfekt, og det ser ikke ut til å være noen problemer med å kjøre appene og systemet generelt. Så kan du si at iOS 9.1 er en veldig stabil versjonDet har til og med forbedret hastighet og ytelse på eldre modeller.

3. Lag fantastiske videoer med iMovie

Noen dager etter å ha sluppet iOS 9.1 lanserte Apple en oppdatering for iMovie med gode nyheter. En av de viktigste er muligheten for å lage og dele filmer i 4K-oppløsning for iPad Air 2 med iOS 9.1.

Hva er nytt i iOS 9.1 som du vil elske.

Denne nettbrettmodellen kan ikke spille inn 4K-videoer med kameraet sitt, men fra nå av vil du kunne redigere og lage videoer med denne oppløsningen gjennom iMovie. Perfekt for å slippe kreativiteten løs og lage videoer høy kvalitet og vis det deretter for resten av verden.

4. Levende bilder

Denne funksjonen kom med iOS 9 og er eksklusiv for iPhone 6s og 6s Plus. Hva det gjør er å lage et øyeblikk før, under og etter et fotografi for å lage en liten video som deretter kan deles med andre iOS-brukere, eller brukes som bakgrunn. Med iOS 9.1 har Apple forbedret Live Photos på iPhone 6s og lar enheten oppdage bevegelse i begynnelsen og slutten fra et av disse bildene.

Hva er nytt i iOS 9.1 som du vil elske.

5. Apple News

OK, hvis du bor i Spania den nyheten, vil du ikke elske mye, i utgangspunktet fordi den ikke er tilgjengelig ennå. Men Hvis du bor i Australia eller Storbritannia, inkluderer iOS 9.1 Apple News-appen og du vil kunne glede deg over å alltid følge med på favorittsidene dine og ikke gå glipp av noe.