iOS 9.2.1 er nå tilgjengelig for nedlasting

De første iOS-oppdatering av 2016 Den har allerede nådd publikum, og var den første oppdateringen av iOS 9 siden iOS 9.2 ble utgitt i desember 2015. Denne versjonen er testet siden 16. desember av utviklere og brukere som hadde tilgang til den offentlige betaen, totalt De ga ut tre betas av denne versjonen.

iOS 9.2.1 er tilgjengelig for nedlasting via OTA (“Over The Air”) eller koble enheten din til iTunes. Denne mindre oppdateringen er den femte av iOS 9 siden lanseringen, før dette har de vært: iOS 9.0.1, iOS 9.0.2, iOS 9.1 og iOS 9.2.

ios 9.2.1

iOS 9.2.1 er en mindre oppdatering

Ettersom kode 9.xx indikerer at denne oppdateringen er i mindre skala enn 9.x, er denne typen oppdateringer fokus på å forbedre og foredle systemet. De blir vanligvis utgitt for å korrigere visse feil, så vi vil ikke finne endringer ved første øyekast.

Som Apple har merket merknadene for denne oppdateringen, inkluderer den sikkerhetsforbedringer og feilrettinger, den viktigste er en feil som påvirker forretningsbrukere.

iOS 9.2.1

iOS 9.2.1 vil være den siste oppdateringen før iOS 9.3

Vi kan anta at dette vil være siste iOS-oppdatering før ankomst av iOS 9.3 og alle nyhetene. iOS 9.3 hvis det er en stor oppdatering fordi du introduserer nye funksjoner som Night Shift, som er ansvarlig for å senke det blå lyset som vi blir utsatt for i løpet av natten for å oppnå bedre søvn.

jailbreak ios 9.3 luca

Men denne store oppdateringen, som vi er ivrig etter å motta, bringer ikke bare det, det også inkluderer nye raske handlinger for iPhone 6-brukeres og forskjellige oppdateringer i Apple-applikasjoner.

Du kan prøve iOS 9.3

Hvis du er registrert i Apples lanseringsprogram for beta-programvare, kan du få tilgang til denne versjonen. I denne artikkelen forklarer vi hvor du kan laste ned den, iOS 9.3: Nå tilgjengelig Public Beta for iPhone og iPad.

Hvordan laste ned iOS 9.2.1

For å laste ned denne oppdateringen må du bare få tilgang Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering. Når den er der, vil oppdateringen komme ut, og du trenger bare å trykke på “Last ned og installer”.

Apple slipper iOS 9.2.1 Beta 1 for utviklere.

Er du utålmodig etter ankomsten av iOS 9.3? Har du fått feilen ved bruk av MDM-servere? Legg igjen din mening i kommentarene!