contadores Skip to content

iOS 9.3.2 Beta 4 nå tilgjengelig for alle

Apple lanserte i dag fjerde beta av en kommende oppdatering til iOS 9.3.2 for utviklere og allmennheten, så lenge de er registrert i beta-programmet, for testformål. Det skal bemerkes at denne nye betaen kommer bare en uke etter utgivelsen av den tredje betaen av iOS 9.3.2 og mer enn en måned etter utgivelsen av iOS 9.3, en betydelig oppdatering som introduserer nattmodus og andre forbedringer til systempreferanser.

Det skal bemerkes at iOS 9.3.2 har vært i bevis siden sist 6. april, så det bør ikke ta for lang tid å komme dit offisielt. Denne nye betaen kan lastes ned via Apple Developer Center eller via OTA (Over the Air).

beta-4-ios-9-3-2

iOS 9.3.2, som en oppdatering til iOS 9.xx, ser ut til å være mindre på skalaen, med fokus på feilrettinger og ytelsesforbedringer fra tidligere versjoner. Den nye versjonen av iOS 9.3.2 ser ut til å fikse en stor feil i Game Center som har bugget noen iOS-brukere i flere måneder og introduserer støtte for bruk av den nye “Night Shift” -modus og laveffektmodus på samme tid.

De tre første betasene av iOS 9.3.2 har ikke inkludert betydelige endringer som kan sees med det blotte øye, men det er riktig at de har inkludert noen forbedringer som bidra til å gjøre ytelsen til enheter mye bedre og vi stoler på at med ankomsten av den fjerde betaen, har de fulgt den samme dynamikken. Det må huskes at ankomst av den nye iOS 10 forventes under neste WWDC som arrangeres 13. juni 2016

beta-4-ios-9-3-2-3

Hvis du fremdeles ikke tilhører Apple beta-tester-programmet og ønsker å prøve de neste offentlige offentlige betaene som selskapet publiserer, du trenger bare å gå inn på det offisielle nettstedet og registrere deg for programmet med din Apple ID. Etter å ha gjort dette, må vi bare laste ned og installere konfigurasjonsprofilen på iOS-enheten vår.

Spor | MacRumors