iOS 9.3.2 løser blant annet Bluetooth-problemer på iPhone SE

Det amerikanske selskapet har nylig gitt ut iOS 9.3.2, den nyeste versjonen av operativsystemet, som er lastet med feilrettinger som var til stede i forrige versjon. iOS 9.3.2 er nå tilgjengelig for nedlasting via OTA eller via iTunes for alle kompatible enheter.

Blant de forskjellige nye funksjonene som er inkludert i iOS 9.3.2, er muligheten for å aktivere lavforbruksmodus og nattmodus (nattforskyvning) på samme tid, noe som mange brukere spurte det amerikanske selskapet. I tillegg har de benyttet seg av denne oppdateringen for å rette opp flere problemer, som selv om de ikke var alvorlige, var ganske irriterende.

iOS 9.3.2

Mer om iPadizate | 4 grunner til ikke å oppdatere til iOS 9.3.2

De viktigste nyhetene i iOS 9.3.2 for iPhone, iPad og iPod Touch

En av de viktigste nyhetene er at i iOS 9.3.2 Løst problem med lydkvalitet når du kobler Bluetooth-tilbehør til iPhone SE. På den annen side er også andre feil rettet, for eksempel den som forhindret å skrive e-postadresser med det japanske kana-tastaturet i Mail and Messages-appene.

IOS 9.3.2 har også løst en feil som forhindret søk i ordboksdefinisjoner, og et annet problem som forhindret MDM-servere i å installere B2B-applikasjoner. Til slutt, Rettet et problem med VoiceOvers stemme “Alex” på amerikansk engelsk noe som fikk enheten til å skifte stemme for å indikere mellomrom eller tegnsetting.

iOS 9.3.2

Som vi tidligere har sagt, er muligheten for å aktivere modusene for lite forbruk og Night Shift lagt til. Til slutt, iOS 9.3.2 har også flere sikkerhetsrelaterte forbedringer, både på iPhone og iPad.

Hadde du noen av disse problemene på enheten din? Har du allerede oppdatert enheten din til iOS 9.3.2? Fortell oss i kommentarene!