iOS 9.3: 3. beta for utviklere nå tilgjengelig

iOS 9.3: 3. beta for utviklere nå tilgjengelig

Apple har gitt ut nok en massiv oppdatering til operativsystemene sine. Så vi har allerede tilgjengelig den tredje betaen av iOS 9.3, tvOS 9.2, watchOS 2.2 og OS X 10.11.4.

Noen interessante endringer er introdusert i iOS 9.3: Night Shift, 3D Touch-tilganger, Touch ID i Notes-appen og mye mer.

For CarPlay-brukere legger iOS 9.3 ogs√• til full Apple Music-opplevelse og nye seksjoner i Maps. Endelig har iOS 9.3 ogs√• inkludert et pedagogisk initiativ med st√łtte for flere brukerkontoer.

Mer om iPadizate | Apple slipper den andre betaen av iOS 9.3

iOS 9.3 på video

Nedenfor viser vi deg alle nyhetene om iOS 9.3 på video

Som vi nevnte i tidligere oppdateringer, lar Night Shift-modus nå brukere aktivere en funksjonalitet for å redusere fargetonen til blått lys for å sove bedre. I tillegg kan Night Shift aktiveres via en ny knapp i iOS 9.3 Control Center.

I tillegg har Verizon gått sammen med T-Mobile og AT&T og tilbyr nå samtaler via Wi-Fi til brukere bosatt i USA.

Til slutt er det interessant √• merke seg at s√łknaden Apple News vises n√• i Settings i SverigeDette betyr at vi snart kan ha Apple-nyhetsapplikasjonen tilgjengelig i nye land.

iOS 9.3

Når det gjelder resten av funksjonaliteten til iOS 9.3, har vi allerede snakket om dem tidligere. Notes-appen legger til muligheten for å beskytte personvernet vårt gjennom et passord eller med Touch ID-funksjonen. Og de nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus har snarveier i 3D Touch for batteri, Bluetooth, Wi-Fi og andre alternativer for bakgrunnsbilder fra Innstillinger-appen på springbrettet.

Hva synes du om de nye endringene som iOS 9.3 bringer? Synes du Apple b√łr inkludere annen funksjonalitet? Har du hatt muligheten til √• pr√łve denne versjonen allerede? Se deg i kommentarene!