iOS 9.3: Alle nyheter for iPhone og iPad

Selv om iOS-oppdateringen til versjon 9.2.1 fortsatt er i testfasen, har Apple ikke hatt noen betenkeligheter med å slippe betaen for den neste versjonen av iOS 9.3. iOS 9.3 er en av de største oppdateringene til iOS 9 til dags datointroduserer mange nye funksjoner, inkludert en ny funksjonalitet: Night Shift. På samme måte i denne nye versjonen finner vi forbedringer i mange applikasjoner som Noter, Nyheter, Helse, CarPlay, blant andre.

Som vi lovet i iPadizate, Vi har samlet alle nyhetene og endringene som er funnet i iOS 9.3. Skal du savne dem?

helse

Alle nyheter om iOS 9.3 for iPhone og iPad

Nattskift

Night Shift er en ny funksjonalitet designet for redusere automatisk mengden blått lys, som en iOS-bruker blir utsatt om natten, og øker de gule tonene på skjermen til iPhone og iPad. Dette skyldes at mange studier for lenge siden viste at å bli utsatt for dette lyset om natten kan gjøre det vanskelig for oss å sovne.

Du kan aktivere denne funksjonaliteten i delen Skjerm og lysstyrke fra Innstillinger-appen. I dette avsnittet vises en ny seksjon “Blue Light Reduction”, som lar oss velge at tonene på skjermen vår er varmere eller kjøligere når de aktiveres. Du kan også programmere når denne funksjonen er aktivert, og har som standard program som er aktivert fra solnedgang til daggry.

Rask handlinger

I iOS 9.3 finner du nye raske handlinger, for å utføre på iPhone 6s og 6s Plus, i eple-apper: Tid, innstillinger, kompass og helse. I Weather-appen kan du få tilgang til været på ditt sted eller på de lagrede stedene dine. I Innstillinger finner du snarveier til Bluetooth, Wi-Fi, batteri og Endre bakgrunn. Helse vil gi deg tilgang til ID og instrumentbord, mens Compass lar deg åpne kompasset eller nivået direkte.

raske handlinger

På sin side vil du også finne nye raske handlinger i App Store og i iTunes Store. I App Store har du muligheten til å oppdatere alle og kjøpte, den første vil oppdatere alle applikasjonene som har en oppdatering, og den andre vil åpne listen over alle kjøpte applikasjoner. I iTunes Store er de raske handlingene som er lagt til, Vis nedlastinger og kjøpt.

Merknader

I iOS 9.3 lar dette programmet deg passord eller berørings-ID beskytte notatene dine. Når beskyttelse er aktivert, ber appen om både passord eller fingeravtrykk. Du kan velge hvilke notater du vil beskytte, du trenger ikke å beskytte dem alle. I Innstillinger vil det være nye alternativer for dette programmet hvor du kan velge hvordan du skal organisere notatene.

Nyheter

Apple har forbedret nyhetsappen i iOS 9.3 slik at passer bedre til hver person. “For You” -delen inneholder de mest delte emnene og spesifikke bilder fra Apple-utgivere for å hjelpe brukere med å oppdage innhold. Den inkluderer en ny liggende visning for iPhone-brukere, online videoavspilling og raskere innholdsoppdatering når du åpner applikasjonen.

Helse

I helse-appen, mens du ser på kategoriene Vekt, trening og søvn deg vil koble til andre applikasjoner som hjelper deg å samle inn disse dataene.

Carplay

carplay_

Mange CarPlay-applikasjoner har blitt oppdatert, i iOS 9.3, tilpasse seg estetikken til iOS 9. Apple Music CarPlay inneholder nå avsnittene “Ny” og “For deg” for å lette musikkoppdagelse, i Kart finner vi “I nærheten” som gir deg bedre tilgang til informasjon om hva som er i nærheten: bensinstasjoner, restauranter, kaffebarer , Blant mange andre ting.

utdanning

iOS 9.3 inkluderer også mange nyheter for studenter for eksempel iPad-er som er delt av studenter, en ny applikasjon kalt Class, en Apple School Manager, samt nyheter om håndtering av Apple ID.

Apple klokke

Med iOS 9.3 og watchOS 2.2, iPhone kan være sammenkoblet med mer enn en Apple Watch. For at dette skal være mulig, må begge enhetene oppdateres til de tilsvarende versjonene.

Levende bilder

Nå kan du lagre en Full oppløsningsbilde via Live Photo.

Lommebok / Apple Pay

Apple Pay og lommebok

I både Wallet og Apple Pay var det ikke noe alternativ å gjøre åpne appenFor eksempel merkevaren som boarding- eller kredittkortet ditt tilhørte, nå kan du med iOS 9.3 gjøre det.

Siri

Siri godtar nå nye lengderDisse er: malaysisk (Malaysia), finsk (Finland) og hebraisk (Israel).

Fleroppgavekjøring

MacRumors har også samlet endringene som iOS 9.3 bringer til multitasking av vår iPhone, siden når vi endrer appen med Force Touch, vil vi motta en serie med respons stimuli.

Last ned iOS 9.3 beta 1

Hvis du er en utvikler, kan du skynde deg og laste ned den nye versjonen av iOS.

Vi legger igjen noen bilder av disse nye funksjonene

Hva synes du om disse nye funksjonene? Hvilken har fanget oppmerksomheten din mest? Legg igjen i kommentarene!