iOS 9.3 er den mest stabile versjonen utgitt av Apple på mange år

iOS 9.3 er den mest stabile versjonen utgitt av Apple på mange år

Til tross for problemene som var til stede i den første versjonen av iOS 9.3, blant dem var aktiveringsfeilen som berørte noen eldre modeller, påpeker et applikasjonsanalysefirma at det er den mest stabile nye utgivelsen på mange år. Og det er det ifølge en rapport publisert av dette forskningsfirmaet i løpet av de første 8 dagene av livet, ulykken og problemfrekvensen på iOS 9.3 har bare vært 2,2%.

Hvis du ser tilbake, kan du se hvordan iOS 9.3 er mer stabil enn tidligere versjoner, spesielt iOS 8, 9 og 9.2, de tre mest problemutsatte versjonene, som så krasjeraten økte til 3 forrige uke. ,to%. Apteligent, navnet som applikasjonsforskningsfirmaet er kjent med, kommenterer at iOS 9.3 Det har klart å overgå selv den nyeste versjonen av Android, hvis feil varierer rundt 2,6%.

iOS 9.3 er den mest stabile versjonen til dags dato.

iOS 9.3 er den mest stabile versjonen som er tilgjengelig for øyeblikket

De første dagene av den endelige versjonen av iOS 9.3, utgitt 21. mars etter feiringen av keynote iPhone SE, var heller ikke lett. Og er det i begynnelsen flere brukere hadde problemer med aktiveringsprosessen på enheten etter oppdatering til iOS 9.3, som ga en økning i ulykkesfrekvensen, selv om den forble godt under andre versjoner.

iOS 9.3 er den mest stabile versjonen til dags dato.

Imidlertid kom Apple ned til virksomheten, øyeblikkelig pensjonert iOS 9.3, og det tok ikke lang tid å lansere en ny versjon med et nytt antall bygge for å rette opp det aktiveringsproblemet. På den annen side, fra AppleInsider husk at det fortsatt er en feil i Safari som fremdeles påvirker flere versjoner av iOS, men Apple har lovet å rette den i en fremtidig systemoppdatering.

Og du, tror du at iOS 9.3 er den mest stabile versjonen? Har du lagt merke til en forskjell mellom denne og andre tidligere versjoner?