iOS 9.3 inkluderer noen veldig interessante funksjoner for iPhone og iPad

Apple kunngjorde offisielt iOS 9.3 i keynote iPhone SE sist mandag og kan nå installeres på kompatible enheter over hele verden. Denne nye store oppdateringen til Apples mobile operativsystem bringer med seg noen veldig interessante nyheter med nye ting du kan gjøre med iPhone og iPad.

IOS 9.3-oppdateringen er nå tilgjengelig for alle og inkluderer nye funksjoner som gjør opplevelsen av å bruke Apples mobile plattform være bedre enn noen gang. Her er noen av tingene du kan gjøre nå med enheten din etter å ha oppdatert til iOS 9.3. La oss gå dit!

Ting du kan gjøre etter at du har installert iOS 9.3.

Nye ting du kan gjøre etter at du har installert iOS 9.3!

Beskytt notatene dine med et passord

Notes-appen inneholder i iOS 9.3 en funksjon som Beskytter notater med et passord eller Touch ID. På denne måten vil de bli beskyttet, og ingen vil kunne få tilgang til dem.

Få mest mulig ut av 3D Touch-snarveier

Bare iPhone 6s-brukere, så langt den eneste enheten med 3D Touch, vil kunne dra nytte av denne nyheten. iOS 9.3 gir et stort løft til 3D Touch med nye snarveier ved å klikke på ikonet for originale applikasjoner.

Ting du kan gjøre etter at du har installert iOS 9.3.

Ny nattskift-modus

Apple inkluderer i iOS 9.3 en ny modus kalt Night Shift som gjør at mengden blått lys som sendes ut av enhetsskjermen synker under lite lysforhold. På denne måten vil brukeren kunne sove bedre.

Ting du kan gjøre etter at du har installert iOS 9.3.

WiFi-assistent

Denne kontroversielle justeringen som kom til iPhone med iOS 9 har nå gjennomgått en mindre oppdatering som gjør det enklere å bruke. Inkluderer nå en rask oversikt over hvor mye data som brukes.

Skjul innebygde apper

iOS har med seg en serie integrerte applikasjoner, men det er alltid noen som ikke brukes. Til nå hvis du ville “skjule”, kan du legge dem alle i en mappe slik at de ikke tar mye plass på hovedskjermen, før ankomsten av iOS 9.3.

Spor | CultofMac