IOS 9.3 Night Shift regulerer automatisk fargetemperatur

Nylig har Apple gitt ut Beta fra iOS 9.3 og som forventet vil det ikke være en oppdatering for bare å rette opp feil, men vil bli ledsaget av nye funksjoner. En av dem er Night Shift-funksjonen, takket være hvilken fargetemperaturen kan reguleres automatisk.

Det amerikanske selskapet har ønsket seg gjør iOS 9.3 til en flott oppdatering og det ser ut til at det kommer til å få tak i det. I morges fortalte vi deg alle nyhetene som kommer med prøveversjonen av iOS 9.3, og sannheten er at den ikke har forlatt noen likegyldige.

IOS 9.3 Night Shift-funksjon.

I dag skal vi snakke om Night Shift, funksjonen som vil føre til at skjermbelysningen endres basert på tidspunktet på dagen og det omgivende lyset det er. Vi gir deg flere detaljer nedenfor, så ikke gå for langt!

Endre fargetemperaturen på skjermen i henhold til tidspunktet på dagen

Night Shift-funksjonen som kommer på Apple mobile enheter med iOS 9.3, vil ta seg av Senk lysnivået på skjermen automatisk når det er mer mørke. På den annen side vil det i bred dagslys skinne å tilby best mulig synlighet.

OK, mange av dere har kanskje trodd at dette ikke er noe nytt, og at iOS-enheter har denne lysstyrken kontroll av bakgrunnsbelysningen på skjermen automatisk takket være lysstyrkesensoren. Men tingen er noe annerledes, siden det ikke er en kontroll av lysstyrken i bakgrunnsbelysningen på skjermen, men av en fargetemperaturregulering som sendes ut av skjermen.

IOS 9.3 Night Shift-funksjon.

Takket være iOS 9.3 Night Shift den Den vil kontrollere nivået av blått lys som vises på skjermen, siden den tonen som sendes ut av panelene på mobile enheter kan påvirke søvnen i mørkere miljøer, noe som har blitt vist gjennom ulike studier. Når du aktiverer Night Shift-modus, når natten faller, vil skjermen ha en varmere fargetemperatur, det vil si oransje, fordi den vil senke nivåene av blått, som tilhører kalde farger.

På den andre siden, i løpet av resten av dagen vil fargetemperaturen på skjermen være normal, imiterer dagslys. Ved første øyekast kan det virke dumt, men det kan være til stor hjelp å sovne etter å ha brukt iPhone eller iPad før du sover, noe som i likhet med meg, mange av dere gjør.

Hva synes du om denne nye funksjonen som er inkludert i iOS 9.3?