iOS 9.3: Offentlig beta for iPhone og iPad nå tilgjengelig

Apple fortsetter å jobbe med å utvikle et mer strømlinjeformet mobiloperativsystem med høyere ytelse og bedre funksjoner. Denne uken slapp Cupertino beta-versjonen av iOS 9.3 for utviklere, og Den offentlige versjonen for iPhone og iPad er nå tilgjengelig, både fra iOS 9.3 og fra OS X 10.11.4 for Mac.

Husk at Apple forrige mandag ga ut den første betaen for utviklere av iOS 9.3, watchOS 2.2, tvOS 9.2 og OS x 10.11.4. I tillegg til at den offentlige betaen til iOS 9.3 er tilgjengelig, har den andre betaen til utviklerne (versjon 1.1) også blitt gjort tilgjengelig for oss.

iOS 9.3

IOS 9.3 beta er nå tilgjengelig for nedlasting for alle iPhone- og iPad-brukere som har valgt å registrere seg i Apple beta-programvare. Vi lar deg lenken nederst i denne artikkelen. I forkant, denne versjonen skal være identisk med utviklerversjonen som ble utgitt sist mandag.

Apple har gitt ut den offentlige betaen til iOS 9.3 og OS X 10.11.4

Som vi allerede forventet for noen dager siden fra iPadizate, fører den nye versjonen av Apples mobile operativsystem med seg noen veldig interessante forbedringer, i tillegg til et stort antall feilrettinger og stabilitetsoptimalisering.

I iOS 9.3 har Apple introdusert Night Shift-funksjonaliteten, som vil hjelpe oss å sove mer og bedre reduserer blått lys på skjermen på vår iPhone eller iPad automatisk og bruker geolokeringstjenester for å bestemme klokkeslettet.

iOS 9.3

I tillegg gir iOS 9.3 for iPhone og iPad oss ​​muligheten til bruk Touch ID-funksjonen i Notes-appen, for å beskytte våre private data. Hva annet tilbyr iOS 9.3 oss? Mer tilpasning i appen Nyheter, flere funksjoner i appen Helse, større kompatibilitet med watchOS 2.2, informasjon om dataforbruk wifi, tilleggstiltak for 3D Touch og forbedringer i Carplay.

Mer om emnet | Alle nyheter om iOS 9.3 for iPhone og iPad

Last ned offentlig beta iOS 9.3

Den første offentlige betaversjonen av iOS 9.3 for iPhone og iPad er nå tilgjengelig for nedlasting. Du kan få det hvis du er registrert i programmet Apple beta-programvare. Vi lar deg nedlastingslenken for iOS 9.3 nedenfor:

Apple Beta-programvare

iOS 9.3

Last ned iOS 9.3 Developer Beta 1.1

Den andre beta-versjonen for iOS 9.3-utviklere inkluderer feilrettinger og stabilitetsproblemer.

Apple Developer Center

Last ned OS X 10.11.4 Public Beta

Når det gjelder den første offentlige versjonen av OS X 10.11.4 for Mac, er noen endringer og forbedringer implementert i Safari, Live Photos, Messages, og den samme funksjonen er inkludert i Notes som iOS 9.3. Last ned OS X 10.11.4 herfra:

Last ned OS X 10.11.4

Vi vil holde deg informert om alt som er relatert til nyhetene om begge operativsystemene. Hva synes du om betaen til iOS 9.3? Har du lastet det ned allerede? Hva tror du Apple bør ta med i iOS 9?