IOS 9 adopsjon når 75%

I følge statistikk har iOS 9 vist seg å være et av Apples mest vellykkede mobile operativsystemer. Adopsjon av iOS 9 på aktive enheter har allerede nådd 75%. Det vil si at 3 av 4 iPhones eller iPads har dette mobile operativsystemet installert.

I november 2015 nådde adopsjonen 67%. Siden desember i fjor, med adopsjonsgrad på 70%, har tallene for iPhone og iPad med iOS 9 installert vokst 5%.

iPad og iPhone

Adopsjonen av iOS 9 på iPhone og iPad gjør en tosk for forgjengeren iOS 8, hvis suksess også var betydelig. Står vi overfor det beste mobile operativsystemet i verden?

3 av 4 Apple-mobile enheter har iOS 9

I følge statistikk levert av Apple App Store, kjører 75% av iPhones og iPads iOS 9. programvare. På den annen side, 19% av brukerne følger på iOS 8. Til slutt bruker 7% av aktive enheter tidligere versjoner.

Så lar vi deg ha en statistisk graf med alle dataene vi tidligere har gitt:

Data

Adopsjonen av iOS 8 nådde 68% av distribusjonen på dette tidspunktet i fjor. Det var først etter seks måneder da iOS 8 nådde 77% av installasjonene på iPhone og iPad.

På den annen side utvikler Apple fremtidige versjoner av det nyeste mobile operativsystemet og lanserte sist mandag beta-versjonen av iOS 9.3. Denne versjonen vil sikkert øke adopsjonsstatistikken til iOS 9 på iPhone og iPad ytterligere.

iPad Pro

Den nye iOS 9.3-versjonen bringer noen interessante nye funksjoner som nattsynsmodus kalt Night Shift, beskyttelse av Notes-applikasjonen ved bruk av Touch ID, flere raske handlinger, forbedringer i CarPlay, News and Health og andre justeringer av stabilitet og optimalisering.

Hva tror du at iOS 9 allerede er installert på 3 av 4 iPhone og iPad? Tror du det vil nå 90% før iOS 10 vises på scenen? Som en nysgjerrighet: Du har kanskje lagt merke til det grafikkens statistiske data når 101%, Dette kan skyldes at innsamlingen av informasjon kontinuerlig oppdateres. Eller kan det være slik at Apple ønsket å overdrive tallene? Hva er din mening?