contadores Skip to content

IOS 9 Adoption når 50% av enhetene

Apple har bekreftet noen detaljer om markedslanseringen av de nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus-enhetene. Dette er noe vi allerede visste, de nye smarttelefonene med iOS 9 skal i salg fredag ​​25. september fra klokka 8 om morgenen.

Ifølge noen Apple-representanter, tilbakemeldinger fra kunder har vært utrolig positiveSelv om selskapet ennå ikke har behandlet et stort antall bestillinger for å samle inn mer markedsføringsdata og statistikk.

iOS 9Bilde: 9to5mac

I tillegg har Apple også kunngjort at iOS 9 har hatt den høyeste adopsjonsfrekvensen enn noen annen versjon av iOS nå, med en nesten 50% av enhetene som bruker det nye mobile operativsystemet.

iOS 9: det beste mobile operativsystemet noensinne

En av hovedårsakene til disse tallene skyldes de store nyhetene og fordelene som tilbys av iOS 9, som uten tvil erfaring, brukervennlighet og produktivitet har blitt betydelig forbedret av vår iPhone og iPad.

Det er et ekstremt lysende faktum, men i virkeligheten har det ikke overrasket noen analytiker eller forsker, siden 24 timer etter lanseringen av iOS 9, 12% adopsjon allerede var oppnådd.

Phill Schiller

Phil Schiller, Apples visepresident for markedsføring, ønsket å dele noen få ord om adopsjonen av den nye iOS 9:

“IOS 9 har en fantastisk start. Den er i ferd med å lastes ned av flere brukere enn noen annen Apple-oppdatering i hele historien.”

Apple beregner denne statistikken ved å analysere besøk i App Store fra iPhone og iPad. Men ifølge noen analytikere som styres av besøk på nettet adopsjonsfrekvensen for iOS 9 vil være rundt 30%.

screen-shot-2015-09-21-at-13-55-38

Det er som det kan være, denne statistikken vil bli merkbart økt med ankomsten til markedet for de nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus, samt lanseringen av iPad Pro og iPad Mini 4.

Hvis noen av dere er en del av de andre 50% som ennå ikke har oppdatert programvaren på sin iPhone eller iPad, inviterer vi deg til å installere iOS 9, så lenge enheten ikke mister strøm og flyt.

For å fullføre, la oss huske noen av de viktigste nyhetene i iOS 9: ekte multitasking, levende bilder, bakgrunnsvideoer, et forbedret varslingssenter, oppdaterte applikasjoner, proaktiv Siri, tekstverktøy i Quicktype … og mye mer!

Hva er favorittnyhetene dine for iOS 9?