contadores Skip to content

IOS 9 Adoptionsgrad når 70%

For et par uker siden fortalte vi deg at den siste versjonen av Apples mobile operativsystem var til stede i 67% av kompatible enheter. Det amerikanske selskapet har nettopp oppdatert informasjonen fra Developer Center med nye data som bekrefter det iOS 9 er allerede i 70% av den kompatible iPhone, iPad og iPod Touch.

Som du vet, For å få tak i disse dataene er de basert på tilgangsloggene til App Store, i dette tilfellet til 30. november 2015. Nedenfor forteller vi deg mer informasjon om disse nyeste dataene, og det er som du kan se tempoet for adopsjon av iOS 9 begynner å avta litt.

iOS 9 er til stede i 70% av enhetene.

70% av kompatible enheter har allerede iOS 9 installert

Hvis vi sammenligner disse siste dataene med de som ble tilbudt i midten av november av selskapet, iOS 9 har økt med 3% på to uker. På den annen side har iOS 8 gått noe ned og 22% av enhetene er installert, mens 8% har iOS 7 eller en tidligere versjon.

Noen mener at denne veksten delvis skyldes lanseringen av iPad Pro, enhet som følger med iOS 9.1. Det må sies at dette ikke er dårlige tall for Apple, spesielt sammenlignet med adopsjonsraten med Android.

iOS 9 er til stede i 70% av enhetene.

I tillegg skal det bemerkes at selv om det bare har hatt en vekst på 3% de siste to ukene, adopsjonsfrekvensen for iOS 9 er fortsatt raskere enn for iOS 8 i fjor på dette tidspunktet. Og det er at med iOS 8 ble 69% ikke nådd før i slutten av januar.

Apple ønsker at det største antallet brukere skal oppdateres

Fra CultofMac kommenterer at Apple er avhengig av brukere for å sikre sikkerheten til økosystemet som helhet. Og er det enheter som kjører den nyeste versjonen av iOS, er sikrereMens de med utdaterte versjoner kan bli utsatt for flere sårbarheter.

iOS 9 er til stede i 70% av enhetene.

Av denne grunn, Apple vil at så mange enheter som mulig skal kjøre iOS 9 eller en høyere versjon så snart som mulig. Og hvis de fortsetter å opprettholde denne vekstraten, kan de oppnå den i ikke alt for fjern fremtid.

Og du, har du allerede iOS 9 eller en nyere versjon installert på enheten din?