iOS 9: Alt om delt skjerm på iPad Air 2

iOS 9 kommer til alle brukere i høst og iPad Air 2-brukere vil motta en av de beste nyhetene om denne niende versjonen av Apples operativsystem, den delte eller delte skjermentakket være den forbedrede multitaskingen av denne nye versjonen. For øyeblikket er det en eksklusiv funksjon på iPad Air 2, siden det er den kraftigste enheten som Apple har gitt ut hittil.

Den delte skjermvisningen kan brukes til å lese artikler i Safari og komponere en e-post samtidig, for eksempel blant mange andre ting. Vi skal forklare noen av de beste dyder ved den delte skjermen, som åpner et bredt spekter av muligheter for alle eiere av iPad Air 2, når iOS 9 er tilgjengelig.

Å jobbe

Vi har allerede diskutert muligheten for å bruke iPad som arbeidsverktøy takket være tastatursnarveiene i iOS 9 eller som erstatning for en bærbar datamaskin, for eksempel. En iPad lagt til et Bluetooth-tastatur kan fungere perfekt som et verktøy for å fungere, gitt det store antallet produktivitetsapplikasjoner som har vært tilgjengelige i App Store.

Multitask med delt skjerm i iOS 9

Men det er nå kanskje med den delte skjermen til iOS 9 når dens dyder forbedres ytterligere. Å kunne bruke to applikasjoner samtidig forbedrer produktiviteten når du jobber med iPad Air 2. Det er som når du har to skjermer, sparer avstander, er koblet til datamaskinen din, og du kan åpne flere applikasjoner samtidig og jobbe med den ene som støtte for den andre.

For morsomt innhold eller multimediainnhold

Nå som du kan dele skjermen i iOS 9, er det mulig at mens du ser på en film eller serie på iPad Air 2, kan du konsultere Safari, uten å miste synet på filmen eller serien, informasjon om skuespilleren eller regissøren av filmen.

Fotoredigeringsapp og film samtidig med iOS 9

Det kan også være nyttig for eksempel til sjekk informasjon i Safari eller et annet program, mens du har en samtale med en venn på Face Time. Multitasking er her for å bli, og det er mange muligheter som den vil kunne tilby brukere.

Større kontroll av applikasjoner

Nå med den delte skjermen vil du også ha større kontroll i applikasjonene du laster ned for iPad Air 2, siden Du kan administrere størrelsen på applikasjonene eller plassere dem på det stedet du ønsker på skjermen, blant annet.

Større kontroll over applikasjoner i iOS 9

Men kanskje er den beste egenskapen til denne nye applikasjonskontrollen og -styringen innstillingene du har på delt skjerm, blir beholdt hvis du bruker et annet program. Se for deg at du har e-postprogrammet og Safari åpen, men du åpner en annen applikasjon for et øyeblikk for å konsultere noe. Når du kommer tilbake til applikasjonen du brukte før, vil den delte skjermvisningen forbli som du hadde før.

Den delte skjermen har begrensninger i iOS 9

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig ennå, men den vil ha sine begrensninger når den slippes sammen med iOS 9. Ikke alle applikasjoner støtter denne nye funksjonen, i det minste i prinsippet, siden Apple allerede jobber med dette aspektet og kommer til å lansere et nytt API som det vil gjøre tilgjengelig for tredjepartsutviklere, slik at de kan implementere den delte skjermen i applikasjonene sine. Mange utviklere jobber allerede med å forbedre applikasjonene sine, og fra nå av lanseres iOS 9, vi tror at det er nok tid til at de nye funksjonene som er foreslått av Apple, skal implementeres.

I den følgende videoen har du et eksempel på hvordan den nye multitasking-operasjonen vil være i iOS 9.

Antall muligheter som den delte skjermfunksjonen til iOS 9 vil tilby takket være forbedringene i multitasking-administrasjon virker uendelig, dette er en av de mest bemerkelsesverdige aspektene og som vi har gjort denne artikkelen inspirert av fra Cult. av Mac. Nå må vi bare vente til iOS 9 er tilgjengelig for alle brukere, husk at du neste juli kan laste ned den første offentlige betaen til iOS 9.

Hva synes du om den delte skjermfunksjonen som iOS 9 vil tilby?

Dette interesserer deg også: iOS 9 Innlemmer et fornyet multitasking-system