contadores Skip to content

iOS 9 avslører at iPad Pro kan være et veldig kraftig nettbrett

Da Apple slapp iOS 9 på WWDC 2015 i begynnelsen av juni, fortalte vi deg en serie funksjoner av den nye versjonen av operativsystemet som antydet eksistensen av iPad Pro. Denne gangen gir vi deg en serie viktige iOS-data 9 som avslører det iPad Pro kan være et veldig kraftig nettbrett med fokus på produktivitet.

Gjennom disse ukene har flere veldig interessante rykter om iPad Pro kommet fram. i registreringsdataene til OS X El Capitan i Europa inkluderte Apple også nettbrettene blant de kompatible enhetene, noe som får oss til å tro at iPad Pro kan ha den i tillegg til iOS 9.

iOS 9 avslører at iPad Pro kan være et veldig kraftig nettbrett i produktivitet.

På den annen side ser det ut til at alt tyder på at iPad Pro vil treffe markedet neste november, en dato som har en god sjanse til å bli ekte hvis vi tar hensyn til tidligere utgivelser av andre iPad-modeller. Men vi drikker ikke lenger og la oss se hvilke ledetråder som gir iOS 9 på iPad Pro. La oss gå dit!

IPad Pro, en av de mest rykte enhetene for øyeblikket

De første ryktene om muligheten for at Apple lanserer et nettbrett med en 12,9-tommers skjerm, dateres tilbake til 2013. Siden den gang har Apple aldri snakket om emnet eller bekreftet eksistensen av iPad Pro, selv om alt ser ut til å indikere at 2015 vil være året der det endelig ser lyset, spesielt hvis vi vurderer at iOS 9 har noen funksjoner og funksjoner som vil være fullt kompatible med dette nettbrettet.

iOS 9 har støtte for et nytt redusert virtuelt tastatur for en større skjerm med en oppløsning på 2.732 x 2.048 piksler og den samme tettheten på 264 dpi som andre iPad Retina har. Når det gjelder design ser det ut til at den vil opprettholde mer eller mindre det samme utseendet som nåværende modeller med en tynn ramme og uten mange nye elementer.

iOS 9 avslører at iPad Pro kan være et veldig kraftig nettbrett i produktivitet.

Andre funksjoner som forventes å ha iPad Pro er stereohøyttalere på øverste og nederste kant, Bluetooth-pekepenn og muligens USB-C-kontakt.

IPad Pro er postulert som det perfekte enheten for forretningsmiljøet og for personer hvis arbeid er relatert til kreativitet, for eksempel grafiske designere. Tatt i betraktning funksjonene i iOS 9 Beta 4 K. Stewart, Apple-ekspert hos RedShark, har kommet med noen ganske interessante ledetråder om iOS 9.

Ekte multitasking på delt skjerm

Denne funksjonen som brukere av Apple-enheter har hevdet i lang tid, vil endelig gå i oppfyllelse i iOS 9 med iPad Air 2 og fremtidige nettbrettmodeller. Denne funksjonen vil være veldig nyttig i iPad Pro, siden den kan dra nytte av sin 12,9-tommers skjerm med kunne kjøre og bruke to applikasjoner samtidig.

iOS 9 avslører at iPad Pro kan være et veldig kraftig nettbrett i produktivitet.

Støtte for andre skjerm

IPad-en er et perfekt apparat for å fungere som en annen skjerm. Takket være AirPlay med Apple TV eller ved hjelp av en adapterkabel, er det mulig å koble iPad til en TV for å glede deg over filmer eller spille i større størrelse, samt vise presentasjoner eller notater på jobben.

iOS 9 avslører at iPad Pro kan være et veldig kraftig nettbrett i produktivitet.

IPad Pro vil ha en større skjerm, spesifikt 12,9 tommer, som kan sammenlignes med den på en bærbar datamaskin. Det er ganske betydelig å koble en mobilenhet til en iPad Pro-størrelse, men for øyeblikket er det ingen tegn til at dette vil være mulig.

Vanlige rammer

IWork- og iLife-pakkene som består av Apple-applikasjoner, ble tilpasset fra OS X til å fungere også på iOS-enheter. Den nye vekkelsen av Mac-salg har satt slutt på ryktene om at OS X ble erstattet av iOS, men Apple fortsetter å jobbe med en rammestrategi for å dele filer mellom begge operativsystemene med iOS 9.

iOS 9 avslører at iPad Pro kan være et veldig kraftig nettbrett i produktivitet.

Fra RedShark kommenterer at iOS 9 ikke vil gjøre iPad-en spennende igjen. Det den imidlertid gjør er interessant, spesielt i møte med iPad Pro, som forventes å ha stor innvirkning innen forretnings- og fagområdet.

Tror du at vi får se iPad Pro i år?