iOS 9: De beste videokonseptene før presentasjonen

Vi venter på å se nyhetene om Apple i hovedtyngden til WWDC i ettermiddag klokken 07:00 i Spania (en time mindre på Kanariøyene) Å være iOS 9, kanskje en av de største nyhetene som blir presentert i ettermiddag, den nye versjon av apple mobile operativsystem som Det vil komme for å oppfylle to grunnleggende mål: å forbedre stabiliteten og ytelsen til systemet.

I løpet av de siste månedene har vi snakket mye om iOS 9, diskutert hva som er nyhetene som vi ønsker å se til stede i den niende generasjonen av Apples OS, og fremfor alt hva ting som måtte forbedres i møte med denne nye versjonen. Apple har allerede begynt å jobbe og kommer til å forbedre to aspekter som kanskje med iOS 8 var litt utenfor kroken, det er et robust system, uten feil og sprekker og fremfor alt som har forbedret ytelsen.

iOS-9-best-konsepter-video-3

I løpet av disse månedene har det dukket opp mange konsepter i iOS 9-video, noen av dem har vi vist deg ved noen anledninger, men i dag og i anledning Apples hovedtaler på WWDC, vi vil gjennomgå de beste konseptene i video av iOS 9. Bli med oss.

De beste konseptene i video fra Apples iOS 9

Sikkert hver av oss vil ha i tankene en serie ideer eller ting som vi ønsker å se til stede i den nye versjonen av iOS 9, en server håper at de vil forbedre ytelsen til systemet på eldre enheter, for eksempel min iPad 3. Men du har sikkert egne ideer og kanskje noen av dem vil bli fanget i en av disse videoene som vi tilbyr nedenfor.

iOS-9-best-konsepter-video-2

Dette er kanskje et av konseptene til iOS 9 som vi likte mest, som vi har presentert deg ved flere anledninger, så vi trodde at det ikke skulle mangle. En ide som han reiser, og at vi likte veldig godt, er at iPhone fungerte som den sentrale enheten til alle enhetene som er i samme iCloud-konto, blant mange andre ting.

I dette andre konseptet presenterer en veldig fornyet låseskjerm, alltid en av de store glemte. Denne redesignen av låseskjermen tilbyr mange raske tilgangsfunksjoner, med tre knapper for umiddelbar tilgang til varsler, tapte anrop eller påminnelser.

I denne anledningen presenterer vi deg et iOS 9-konsept med mye nyheter, inkludert å lukke alle applikasjoner med en enkel knapp, noe vi gjerne vil se Apple inkludere, nye alternativ for tilpasning av låseskjermklokke eller forskjellige musikkrelaterte handlinger.

Denne andre videoen viser et nytt konsept for varslingssenteret, med noen ganske interessante alternativer, og hvorfor ikke, kan Apple ta med i iOS 9.

Dette andre konseptet med iOS 6 er ganske realistisk og er basert på ryktene som har dukket opp de siste månedene. Du kan se bruken av augmented reality i Maps-applikasjonen, et kontrollsenter med stor kapasitet for tilpasning, den nye Hjem-applikasjonen som Apple vil inkludere i iOS 9 eller hvordan den nye San Francisco-skriften ville se ut, hvorfra Cupertino benytter seg allerede av Apple Watch.

Dette er bare noen av konseptene som har blitt vist de siste månedene i møte med kunngjøringen om iOS 9. I ettermiddag klokken 19:00 i Spania (en time mindre på Kanariøyene) vil vi kunne se førstehånds hvordan den nye vil se ut. iOS 9-versjon, og hvis noen av disse funksjonene som er presentert i disse videoene, er inkludert i den endelige versjonen.

Du kan følge Apple-keynote i WWDC fra iPadizate, vi vil fortelle deg alle nyhetene live, du kan ikke gå glipp av det!