contadores Skip to content

iOS 9: De nye og bedre funksjonene i GIF-bilder

Vi ønsker virkelig å kunne teste iOS 9 på vår iPhone eller iPad, for å se om den større stabiliteten og ytelsesforbedringen som Apple har lovet for sin niende versjon av operativsystemet er ekte, og fremfor alt å teste de nye funksjonene som kommer med dette nye versjon.

iOS 9 kommer til å være en av de beste versjonene av det mobile operativsystemet som Apple har gitt ut, med noen ganske interessante forbedringer, for eksempel multitasking, forbedringer for den virtuelle Siri-assistenten eller nye bevegelser på berøringsskjermen for å gjøre et utvalg av flere bilder, for eksempel, blant mange andre ting.

Til tross for at iOS 9 skulle være en versjon som nesten utelukkende fokuserte på å forbedre ytelsen og stabiliteten til systemet, Apple har introdusert noen forbedringer som gjør det veldig interessant, og vi tilbyr deg noen av dem i denne samlingen av GIF-bilder, slik at du kan se hvordan det fungerer raskt og enkelt.

Forbedringer av iOS 9 mobiloperativsystem i GIF-bilder

Nedenfor tilbyr vi deg en samling GIF-bilder der du kan se noen av forbedringene og de nye funksjonalitetene som Cupertino har introdusert i iOS 9.

Den nye App Switcher kommer for å forbedre multitasking og administrasjonen av applikasjonene som vi har åpnet på enheten vår. Alt på en mer effektiv og visuell måte slik vi kjenner det i den nåværende iOS 8-versjonen.

Multifunksjon i iOS 9

“Shift Key Behaviour” kommer for å forbedre saksbehandlingen, som viser bokstavene som vi har valgt på det virtuelle tastaturet, for å unngå forvirring som er opprettet til nå.

Skift nøkkelatferd i iOS 9

Nå med iOS 9 også vi kan søke i Innstillinger-applikasjonen, for å finne det vi leter etter raskt og uten å måtte bla gjennom menyene for å finne det. Denne funksjonen har lenge blitt forespurt av mange iOS-brukere, og det ser ut til at vi med denne niende versjonen endelig vil kunne bruke den.

Søk i "Innstillinger" -appen i iOS 9

Batteriledelsesseksjonen i enhetens applikasjonsinnstillinger har fått en ansiktsløftning, i tillegg til å vise mer detaljert informasjon om bruken av hver batteriprogram, i sanntid.

Batterihåndteringsdel i iOS 9

Spotlight har også forbedret seg i iOS 9 og legger også til integrasjon med Siri. Apples virtuelle assistent har også fått flere forbedringer med denne niende versjonen, nå er den i stand til bedre å forstå indikasjonene våre.

Spotlight og Siri på iOS 9

En annen forbedring som kommer med iOS 9 er muligheten til å velge flere bilder mer effektivt, ganske enkelt ved å dra fingeren på flere av bildene. I GIF kan du se bedre hva denne nye funksjonaliteten består av.

Valgforbedring i iOS 9

Så langt har noen av de nye funksjonene og forbedringene av iOS 9, som vi har lært gjennom disse GIF-bildene takket være BGR. Det er ikke alle forbedringene som skal implementeres i iOS 9, en versjon som foreløpig bare er tilgjengelig for utviklere, men at den første offentlige betaversjonen kommer til neste juli. Vi vil være oppmerksom på å fortelle deg alle nyhetene.

Du er også interessert i: iOS 9: Nye detaljer om den første systembetaen