contadores Skip to content

iOS 9: Foreslå et frontkamera med video på 1080p og 240Fps

Forrige mandag møtte vi endelig den forventede iOS 9, den nye versjonen av Apples mobile operativsystem, som kommer som en av de mest stabile versjonene og med forbedret ytelse, selv om iOS 9 også inkluderer noen interessante nyheter som vi allerede har nevnt.

Takket være utgivelsen av den første betaen av iOS 9 for utviklere, som vil være tilgjengelig for andre brukere fra og med neste juli, er det blitt oppdaget visse aspekter i kildekoden relatert til frontkameraet, som er vant til Ansiktstid. Den niende versjonen av Apple OS kan implementere muligheten til å spille inn 1080p-video på frontkameraetover 720p på iPhone 6 og 6 Plus. Vi forteller deg flere detaljer.

IOS 9 beta kildekode gir frontkamera data

Som vi sa, muligheten for å spille inn 1080p video med frontkameraet som vil forbedre kvaliteten på videosamtaler med blant annet FaceTime, Muligheten til å spille inn video ved 240Fps i sakte film er lagt til.

iOS-9-front-kamera-video-1080p-240fps-2

Men dette ville ikke være alle nyhetene som etterforskningen av kildekoden til iOS 9 har gitt, er det også indikert muligheten for å bruke blits med frontkameraet og til og med kunne ta panoramabilder Kan du forestille deg en selfie i panoramaformat? Noe slikt kan gjøres i løpet av en nær fremtid hvis disse dataene er sanne.

“IOS 9 antyder et frontkamera for fremtidige enheter med: en oppløsning på 1080p, 240 fps sakte film, panoramafoto og blits.”

For øyeblikket har disse mulighetene alltid vært forbeholdt hovedkameraet til iOS-enheter, det vil si bakkameraet, som vanligvis er den kraftigste av de to. Men disse dataene avslører det Apple tenker kanskje på en fremtidig iPhone med et mye forbedret frontkamera, spesielt sammenlignet med alle modellene som er lansert så langt.

En iPhone 7 med frontkamera med blits inkludert

For noen måneder siden fikk vi vite at Apple hadde kjøpt det israelske selskapet LinX, ansvarlig for smarttelefon- og nettbrettkameraer, for å ta ansvar for å utvikle det nye kameraet for fremtidens iPhone. Kanskje vil fra dette kjøpet komme et helt revolusjonerende frontkamera eller tilsvarende kvalitet til speilreflekskameraene i en iPhone 7, spesielt hvis vi sammenligner det med kameraene til enhetene som er på markedet.

iOS-9-front-kamera-video-1080p-240fps-3

Det er vanskelig for dette nye forbedrede frontkameraet å se på den ryktet iPhone 6s og 6s Plus, som forventes kunngjort neste høst og som en fornyelse av det nåværende iPhone-spekteret. Men kanskje den neste iPhone 7 vil ha et frontkamera som kan ta opp på 1080p og 240Fps, i tillegg til å ha en LED-blits i frontkameraet.

Det er ikke overraskende at de fra Cupertino valgte å utvikle denne muligheten, mer i dag, fordi applikasjonene for å ta selfie og selfie-pinner, for å ta individuelle og gruppebilder, er mer populære enn noen gang. Og til tross for at noen benekter denne typen “mote”, skal det ikke benektes at det er et flott tidspunkt å presentere en smarttelefon med disse mulighetene, slik vi har lært takket være 9to5mac.

Tror du den fremtidige iPhone 7 vil inkludere dette frontkameraet?

Du er også interessert i: Apples iPhone 7 vil forlate nåværende iPhone-modeller foreldede