contadores Skip to content

iOS 9 Innlemmer et fornyet multitasking-system

iOS 9 er ledsaget av en god del nye funksjoner og nye funksjoner, men den inkluderer også en rekke visuelle justeringer. Et eksempel på dette er multitasking-systemet, som er blitt renovert og nå har en annen design som vi til nå visste med iOS 8.

Litt etter litt lærer vi nye detaljer om iOS 9 takket være den første prøveversjonen. På den annen side er det også nyhetene presentert av Apple på scenen under Keynote of WWDC 2015.

Multitask iOS 9.

En av de store nyhetene med iOS 9 er ankomsten til ekte delt skjerm multitasking for iPad. Men vi I dag skal vi snakke om multitasking-menyen der du kan se alle applikasjonene du har åpnet, få tilgang til eller lukk dem.

Multitasking har gjennomgått en radikal endring i grensesnittet til iOS 9

Med iOS 9 skjer den tredje påfølgende redesignen av applikasjonsbryteren eller multitasking, som først dukket opp på iOS 4 med mye mer begrensede funksjoner. Med iOS 7 introduserte Apple bilder med forhåndsvisning av hvert program, mens de med iOS 8 bestemte seg for å innlemme øverst en plass for hyppige eller favorittkontakter, hvor du kan ringe eller sende en melding.

For å få tilgang til multitasking i iOS 9, dobbeltklikker du på Hjem-knappenSom med alle tidligere versjoner av systemet, kan det faktisk sies at det er det eneste som ikke har endret seg. Med denne siste versjonen har Apple overrasket alle med en større redesign av grensesnittet, og eliminert nesten alle paradigmene som er etablert i multitasking gjennom de fem leveårene.

Som du kan se, nå i iOS 9 appikonet vises lite, og det største navnet vises øverst på skjermen, mens ikonet dukket opp nederst med større størrelse. Når det gjelder åpne applikasjonsskjermbilder, ser de ut som om de var et “kortstokk” som minner mer om Apples Cover Flow.

En annen endring som vi ikke kan se bort fra, er den i iOS 9 når du åpner multitasking, vises nå startskjermen på høyre side i stedet for til venstre. Dermed vises alle applikasjonene du har åpnet til venstre.

En annen ting som ikke har endret seg i iOS 9 er måten applikasjonene er lukket, som du bare må dra det opp for. For å avslutte multitasking, trykk bare på startskjermen eller en gang på Hjem-knappen.

Funksjoner brukere går glipp av i iOS 9 multitasking

Det nye multitasking-systemet for iOS 9 er total redesignet, men det er fremdeles detaljer som brukerne mangler. Vi snakker om muligheten for å lukke alle applikasjoner samtidig med et enkelt trykk i stedet for å måtte gå en etter en. Muligheten for at Apple legger til den i fremtidige systemoppdateringer er imidlertid ikke utelukket.

Multitask iOS 9.

Dette er innovasjonene introdusert av Apple i multitasking i iOS 9 at vi har møtt takk til gutta på AppleInsider. Operasjonen er fremdeles praktisk talt identisk, men grensesnittet har gjennomgått en veldig viktig endring.

Liker du den nye multitaskingen av iOS 9? Ville du ha endret noe annet eller lagt til en annen funksjon?