iOS 9: Nye detaljer om den første systembetaen

Den første testversjonen av iOS 9 har vært mellom oss i noen dager, og takket være det lærer vi nye detaljer om den fremtidige versjonen av Apples mobile operativsystem. Så de er blitt oppdaget en serie nye funksjoner i iOS 9 som avslører detaljer om den ryktet iPad Pro, den medfølgende pennen og nye alternativer i Bilder-appen.

I går fortalte vi at Apple har lagt til støtte for Events 9 for Events for HomeKit. Takket være dette kan en enhet med HomeKit-støtte utløse driften av andre enheter som er koblet i samme scene uten behov for å aktivere den manuelt.

IOS 9 detaljer.

Neste får vi se noen nyheter fra iOS 9 relatert til Photos-applikasjonen, så vel som detaljer som avslører muligheten for iPad Pro, blant annet. La oss begynne!

IOS 9 detaljer som vil avsløre eksistensen av iPad Pro

Tilsynelatende, iOS 9 inneholder et enda større iPad-tastatur Den støtter ikke bare en snarveislinje, den vil også ha andre taster som fanen eller kapslåsen, samt en ekstra rad med noen av de mest brukte symbolene (utrop, på, parenteser …) Utvikler Steve Troughton-Smith kommenterer det dette tastaturet ville være fokusert på en nettbrettmodell med en stor skjerm som til nå ikke har sett lyset, det vil si iPad Pro.

IOS 9 detaljer.

I følge ryktene iPad Pro vil bli ledsaget av en 12,9-tommers skjerm, Den ble presentert senere i år og ville ha støtte for en pekepenn eller pekepenn laget av Apple.

IOS 9 detaljer.

Vi har nylig snakket om noen detaljer om iOS 9 som antyder at iPad Pro eksisterer. Og det er det ved en tilfeldighet eller ikke, iOS 9 har inkludert en rekke bemerkelsesverdige forbedringer relatert til multi-touch som kan betraktes som grunnlaget for pekepennen laget av Apple.

IOS 9 detaljer.

Cocoa Touch-rammeverket i iOS 9 har fått nye prediktive berøringsfunksjoner. Også, iOS 9 har nå også en tegningsmotor og har økt ytelse med flere berøringer, en veldig interessant forbedring som du kan dra nytte av applikasjonene som er tilgjengelige i App Store som lar deg tegne med fingeren eller med en pekepenn.

Ikke gå glipp: iOS 9 bringer med seg mange nye funksjoner i Mail, Siri og mer

Bilder-appen inneholder også noen forbedringer i iOS 9

På den annen side påpeker de fra AppleInsider at Photos-applikasjonen også har fått noen interessante forbedringer i iOS 9. Tilsynelatende, som noen utviklere har oppdaget gjennom den første testversjonen, ville ha støtte for å bestille fotoalbum og kalendere. Selv om det er en relativt liten funksjon, bør du bringe iOS Photos-appen nærmere OS X-motstykket.

IOS 9 detaljer.

Hvis alt går etter planen, den endelige versjonen av iOS 9 vil være klar til å se lyset neste høst, medfølgende den fremtidige generasjonen av iPhone. I mellomtiden vil vi fortsette å vite mer detaljer om iOS 9 og dens egenskaper takket være de forskjellige testversjonene som selskapet lanserer.