iOS 9 og OS X El Capitan Golden Master nå tilgjengelig

I går fant endelig Apple Keynote sted, en hendelse som ikke har forlatt noen likegyldige, og det er at de presenterte mange veldig interessante nyheter: iPhone 6s, iPad Pro, iPad Mini 4 … Men det var også tid til å snakke om operativsystemer, iOS 9 og OS X El Capitan, som allerede har nådd Golden Master-versjonen.

For de som ikke vet det, si det Golden Master-versjonen er det siste trinnet før du slipper den endelige versjonen for publikum. Forskjellene mellom begge versjoner er praktisk talt ikke-eksisterende, og Apple vil ikke endre noe med mindre det er endring i siste øyeblikk, noe som vanligvis ikke skjer.

iOS 9 og OS X El Capitan når Golden Master-versjonen.

Dermed kan det sies at Golden Master av iOS 9 og OS X El Capitan er en endelig versjon av operativsystemene. Ja, for at denne endelige versjonen skal nå brukere, vil det være nødvendig å vente til 16. september i tilfelle iOS 9 og frem til 30. september for OS X El Capitan.

Golden Master-versjoner er nå tilgjengelige for utviklere

Golden Master-versjonene av iOS 9 og OS X El Capitan er allerede tilgjengelig siden i går i utviklersenteret fra Apple. I tillegg må det sies at de ikke har kommet alene, siden iOS 9.1 også har dukket opp, en versjon som vil komme installert på iPad Pro, siden den er spesialdesignet for denne nye enheten fra selskapet.

iOS 9 og OS X El Capitan når Golden Master-versjonen.

OS X El Capitan er også i ferd med å nå sin endelige versjon. 30. september vil Apple gi ut den definitive versjonen for publikum, forlater til slutt betafasen. Det skal bemerkes at OS X El Capitan vil være kompatibel med noen av de eldre Mac-maskinene, og Apple har klart å optimalisere operativsystemet maksimalt for å tilby en uovertruffen brukeropplevelse.

Hva er nytt i iOS 9.1, den neste store oppdateringen til operativsystemet

Det har ennå ikke nådd iOS 9-enhetene våre, og Apple har allerede gjort iOS 9.1 tilgjengelig for utviklere. Dette vil bli den første større oppdateringen til det mobile operativsystemet og versjonen som vil installeres som standard på den nye iPad Pro.

iOS 9 og OS X El Capitan når Golden Master-versjonen.

Dette er fordi den nye stylusen fra det amerikanske selskapet. Ja, det må sies Den nye 3D Touch-funksjonen vil bare være tilgjengelig på de nye iPhone 6s og 6s Plus, så hvis du har en tidligere modell av smarthpone eller nettbrettet, vil du ikke kunne glede deg over det.