contadores Skip to content

iOS 9 på iPhone 6 – Apple tester allerede

Vi venter fortsatt på at de nye versjonene av iOS 8.2 og 8.3 skal komme, og det vet vi allerede Apple tester iOS9, hvorav vi gir deg de første resultatene ved å kjøre en førsteklasses versjon av operativsystemet på en Iphone 6.

iOS 9 kjører allerede på iPhone 6

Som vi fortalte deg for et par uker siden, hadde iOS 9 testdata registrert av på forskjellige sider blitt lekket, takket være dataene samlet inn fra statistikken til Fiksu, en plattform for markedsføringsapplikasjoner.

innkjøring kompilering-test iOS-9-iphone-6-2

Disse dataene ville blitt kjent av Advertiser Identifier (IDFA) som kom fra enheter med iOS 9 utstyrt. I tillegg ville Google Analytics også gitt data om tilkoblinger til sider med identifikatoren til iOS 9. Alt dette bekrefter det Apple ville ha testet i flere måneder med sitt niende generasjons operativsystem og ville testet det på sin beste terminal, iPhone 6.

Det er ikke rart at testing har startet så snart, hvis Apple ønsker å lansere den første utvikler-betaen om sommeren, som vanlig. Når det gjelder ytelsesproblemer med iOS 9 på en iPhone 6, er sannheten den det er liten forskjell fra iOS 8 som kjører på en iPhone 6. Du kan se Basemark OS II-testresultatene i følgende bilde.

innkjøring kompilering-test iOS-9-iphone-6-3

Hvis du har lagt merke til, er det en liten forskjell i ytelse, noe bedre i iOS 9 og ikke i alle seksjoner, i grafikk og web iOS 8 ligger foran. Det er fortsatt for tidlig å trekke konklusjoner, siden det er en aller første versjon og kan forbedre seg i løpet av de kommende månedene, med lanseringen av Beta og dens påfølgende versjoner, slik Apple alltid gjør.

Apple ønsker ikke å ha de samme feilene med iOS 9

iOS 8 har vært en liten snublestein for Apple. I tillegg til at de ikke har akseptert eller vedtatt at de fra Cupertino forventet, selv om dette øker, har det hatt en veldig grov start på iOS 8.

På iPadizate | Alt om Apple

Begynnelsen til iOS 8 var ikke veldig håpefull og full av feil som burde vært rettet før den ble lansert. Men Apple avhjelper allerede at dette ikke skjer, og med versjonene av iOS 8.2 og 8.3 som ennå ikke har kommet frem, ønsker de å gjøre det godt og uten problemer.

innkjøring kompilering-test iOS-9-iphone-6-4

Den har nylig gitt ut iOS 8.1.3-versjonen, som det gikk rykter om i noen uker at den kunne vises, for å fikse alle feilene og forberede seg på utgivelsen av iOS 8.2, som vil ha kompatibilitet med Apple Watch. Vi forteller deg allerede ti egenskaper som vi ønsker å se i iOS 9.

Ikke bli overrasket over at Apple ligger foran i disse aspektene, med tester måneder før lanseringen av sitt mobile operativsystem. Akkurat nå jobber de med to forskjellige versjoner av iOS 8 og har også begynt å jobbe på iOS 9, men vi vet ikke om denne inndelingen vil påvirke på bedre eller verre. Vi har kjent disse referansedataene på iPhone 6 takket være iPhoneArena.

Hva tror du at Apple allerede tester med iOS 9? Tror du ikke at du bør fokusere på iOS 8 før du går videre til den nye versjonen? Du kan gi oss din mening i kommentarene.