contadores Skip to content

iOS 9 skulle utgis 18. september

I morgen presenterer Apple iPhone 6s, den nye smarttelefonen som kommer med iOS 9. På Keynote vil også gutta fra Cupertino kunngjøre utgivelsesdatoen for den endelige versjonen av iOS 9 for alle brukere som har kompatible enheter, og i henhold til de siste dataene den dagen kan være 18. september.

Hvis vi ser tilbake ser vi hvordan 18. september ville være samme dag som den nye iPhone 6s ville treffe markedet til noen land. For øyeblikket er det bare rykter, men det ser ut til at i år den offisielle versjonen av iOS 9 ikke vil bli utgitt på samme dag 9 etter hendelsen, men det vil ta litt lengre tid.

iOS 9 kunne utgis 18. september.

Neste vi forteller deg all informasjon og data som sirkulerer i nettverket om iOS 9 og mulig dato for utgivelse for alle kompatible iPhone, iPad og iPod Touch.

Det kan interessere deg | iOS 9 vil automatisk installere oppdateringer mens du sover

Den endelige versjonen av iOS 9 skulle ankomme 18. september

For et par dager siden var det en liten feil, og det er det brukere som har beta-versjonen av iOS 9 installert på enhetene sine, fikk et varsel om at det var en ny versjon tilgjengelig og måtte oppdateres. For å gå til Innstillinger eller utviklersenteret var det imidlertid ingen ny versjon av iOS 9 tilgjengelig.

På grunn av dette problemet, Apple ville ha sendt en e-post til flere utviklere som ba om unnskyldning for det som skjedde og forresten kunngjør utgivelsesdatoene til iOS 9. Foreløpig er det ingenting som er bekreftet, men det er ikke en gal ide at Apple gjennomfører en bevegelse som denne.

iOS 9 kunne utgis 18. september.

Husk det Golden Master-versjonen, som ennå ikke er tilgjengelig, er vanligvis praktisk talt identisk med den offisielle versjonen som vil nå brukernes enheter. I tillegg, hvis vi tar hensyn til at det er funksjoner på iPhone 6s som vi fortsatt ikke kjenner, og at Apple er spart for å avsløre Keynote-dagen, er det logisk at de ikke vil gi ut Golden Master-versjonen før etter hendelsen.

Apple ville gi ut Golden Master-versjonen av iOS 9 etter Keynote

Derfor, Sjansen er stor for at Apple vil gi ut Golden Master-versjonen rett etter Keynote-slutt om morgenen. Så for at den endelige versjonen skal nå brukere, må vi vente til 18. september.

iOS 9 kunne utgis 18. september.

Denne dagen ville være bare fredag ​​neste uke, dagen som Apple trolig lanserer den nye iPhone 6s til markedet i en første fase av utplasseringen. For nå er det rykter, men I morgen vil vi legge igjen tvil, og vi vil kunne vite planene til Apple for iOS 9 fra første hånd, Blant mange andre ting.