iOS 9 testes allerede på iPhone 6 og iPhone 6 Plus

En fersk rapport hevder at iOS 9 allerede er under utprøving, som er Apples neste generasjons mobilsystem, som kunne utgis i sommer og ville lanseres senere på høsten. Fiksu, markedsføringsapplikasjonsplattformen er den som har bekreftet at Apple ville teste iOS 9 på en rekke enheter, inkludert selvfølgelig den nye iPhone 6 og 6 Plus.

Data kjent takket være identifikatoren for Annonsører (IDFA)

Fiksu har stått for å gi nye data om iOS 9. I følge en rapport de har publisert sier de at de har sett 145 IDFA-er (Annonsøridentifikator) annerledes i 2015, som kommer fra enheter utstyrt med iOS 9. IDFA er en markør som brukes av mobilannonsører for å identifisere en enhet på en unik måte, så lenge brukeren ikke tilbakestiller identifikatoren, som vil være som å slette informasjonskapsler fra en Nettnavigator.

ios-9-test-iphone-6-plus-3

Fordi det er en mulighet for å tilbakestille IDFA, kan Fiksu ikke være sikker på at det faktisk var 145 forskjellige identifikatorer. Men det som er sikkert er at omstarten av IDFA ikke er en veldig vanlig aktivitet, og at den gjennomføres ved mange anledninger.

I følge dataene som er samlet inn, er 63% av enhetene koblet til iOS 9 iPhone 6 og 6 Plus-modeller, som ville demonstrere at det i stor grad testes på disse enhetene. Bare 12% er iPad Air 2 og ytterligere 12% tilhører iPhone 5s-enheter, og de resterende 13% tilhører andre enheter.

Tilkoblinger er laget fra forskjellige deler av verden, Kina eller Tsjekkia er noen av dem, selv om 92% av forbindelsene er laget fra USA. Kanskje det er bevis fra Apple selv?

Før iOS 9 må iOS 8.2 og iOS 8.3 ankomme

Hvis det stemmer at Apple ville presentere den nye iOS 9 i sommer og lanseringen skjedde høsten 2015, ville de fra Cupertino måtte ha det travelt med å lansere de to versjonene av iOS 8 som de har kunngjort at skulle ankomme før denne nye versjonen.

ios-9-test-iphone-6-plus-4

iOS 8.2 er ikke langt fra å bli utgittSelv om en iOS 8.1.3-versjon kunne komme før, vil den rette opp noen feil som ble funnet og forberede enhetene for lansering av neste versjon av operativsystemet, som blant de største nyhetene er inkluderingen av tilkoblingsmuligheter med den nye Apple Watch.

For øyeblikket er lite kjent om iOS 8.3, utover det Google Analytics Det har allerede registrert spor etter denne versjonen, så noen tester med den ville også være i gang. Prognosen til Apple er å lansere disse to siste versjonene av iOS 8 i år 2015, med de relevante korreksjonene mellom den ene eller den andre som den vanligvis lanserer for å rette opp feil.

ios-9-test-iphone-6-plus-2-

Det Apple ikke vil ha, er at fremtidige versjoner av iOS kommer med feil, som har skjedd med de første versjonene av iOS 8, noe som til og med førte til at de trakk oppdateringen i noen timer for å løse problemer. De av Cupertino ville sette inn tiltak slik at de neste versjonene av iOS ikke har så mange problemer.

Vi har lært om eksistensen av iOS 9 i tester med iPhone 6 og 6 Plus takket være BGR.

Tror du Apple vil lansere iOS 9 i år? Du kan legge igjen inntrykk om alt dette i kommentarene.