contadores Skip to content

iOS fører innen navigering fra mobile enheter

Konsulenten NetApplications Han slutter ikke å studere hvordan brukere forholder seg til teknologi. I går kunne vi vite at når vi snakker om navigasjon fra mobile enheter, iOS fortsetter å vinne ved å slå sine konkurrenter.

Som vi ser i grafen, mens Java- eller Blackberry-plattformene mister den lille kaken som de hadde, fortsetter iOS å dominere markedet med to tredjedeler av internettrafikken.

For å gjennomføre studien, NetApplications undersøkte surfedataene fra 40 000 nettsteder, hvor iOS har toppet den siste måneden (65,27% av totalen).

Den andre klassifiserte er Android, med 19,73% og vokser også i trygt tempo. Imidlertid er økningen i trafikken fra Googles mobile operativsystem raskere enn iOS, med 38% per år sammenlignet med 24,5% for iOS.

For hans del, RIM har de verste øyeblikkene. Med mindre enn 2% av trafikken kunngjorde de nettopp at operativsystemet deres BlackBerry 10 den er forsinket til 2013. Årsaken er ingen ringere enn at de ønsker å polere sin nye kreasjon maksimalt, der de forsikrer at de vil forlate mange overrasket.

Og du, hvorfor ville du legge igjen iPhone 4S?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadBlog