"IOS i bilen" kan komme fra hånden på Ferrari, Volvo og Mercedes-Benz

“IOS i bilen” kan komme fra hånden på Ferrari, Volvo og Mercedes-Benz

Apple kunne ha oppnådd en avtale med Ferrari, Volvo og Mercedes-Benz om å introdusere “iOS i bilen”

Siri, Apples virtuelle assistent, til kjøretøyer er noe veldig lovende, men det høres fortsatt veldig fjernt ut. Å kunne kjøre og samhandle med assistenten for å fortelle oss hvordan vi kan komme oss et sted eller sette favorittlåten vår, høres fjernt ut, selv om selskapet tilsynelatende kan lukke de første forhandlingene for den virtuelle assistenten er inkludert i noen kjøretøy.

Spesielt kunne Apple ha oppnådd en avtale med Ferrari, Volvo og Mercedes-Benz slik at “iOS i bilen”Blir inkludert i fordelene med deres neste kjøretøy. Hvis informasjonen som kommer til oss fra Financial Times er riktig, neste uke kunne vi se Siri på Geneva Motor Show, en av de viktigste bileventene i sektoren der nye modeller og den nyeste teknologien presenteres hvert år.

Husk at Eddy Cue, Apples senior visepresident, er medlem av Ferrari styretSå vi er sikre på at du har lagt mye press på skalaen for å tippe på Siri-siden. Til den mytiske signaturen vil det bli lagt til Volvo og Mercedes-Benz, en trio av luksusprodusenter som ville være den første til å bringe den til bilens verden.

ios-7-car-interface

Selv om publikasjonen ikke uttrykkelig peker på funksjonen “iOS i bilenAnnonsert av Apple beskriver det funksjonene i rapporten. På denne måten ville teknologi ha et navigasjonssystem basert på kart over blokken, muligheten til å se på film og høre på musikk, og full integrering av Siri for å ringe tale eller skrive tekstmeldinger.

“IOS i bilen” kan bli presentert neste uke i Genève av trioen til luksusprodusenter

Denne avtalen kan være første gang Apple integrerer programvaren sin i en enhet som ikke er et eget merke. Dette ser imidlertid ut til å være den eneste måten for Siri å utvide utover iOS-enheter, da vi ikke ser Cupertino-selskapet gjøre sitt eget. “iCar

icar

Som kunngjort i iPhone Hacks, er det tydelig at funksjonen i utgangspunktet vil være forbeholdt forbrukere med høyest kjøpekraft, siden Ferrari, Volvo og Mercedes-Benz langt fra er tilgjengelig for noen.

Vil “iOS i bilen” være en funksjon som er forbeholdt store bilfirmaer, eller vil den bli utvidet til andre merker i fremtiden?