free estadisticas Saltar al contenido

IOS-koden avslører to mulige iPhone-oppføringer: dette er spesifikasjonene (fra tidligere år) som er forventet

marzo 25, 2020

Hvert år ryktene fra samlebåndet eller en og annen lekkasje gjør det mulig for oss å vite detaljer om den neste Apple iPhone. Denne gangen har det vært annerledes, en lekkasje av iOS 14, den fremtidige versjonen av iOS, avslører i stor detalj hvilke produkter og funksjoner Apple forbereder for dette 2020. Blant disse produktene er det ikke en, men to nye iPhone-innganger.

Ettersom 9to5mac har klart å finne ut av det ved å analysere kildekoden til iOS 14 som angivelig er lekket, forbereder Apple to 'iPhone 9' for dette året. Mens en 'iPhone 9' har ryktet om en kortere pris for å erstatte iPhone 8, er det første gang det det er en henvisning til en større iPhone også, den mulige 'iPhone 9 Plus'.

iPhone Nåværende iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Samme design forventes i den nye oppføringen iPhone som Apple angivelig forbereder.

Generelt Apple etterlater tidligere års modeller på markedet som sine "oppføringstelefoner". For å gjøre dette, reduserer det prisen på disse modellene og holder dem i butikkene i ytterligere et år eller to. Strategien har endret seg litt de siste årene med introduksjonen av henholdsvis iPhone XR og iPhone 11, som har vært en mindre versjon av henholdsvis iPhone XS og iPhone 11 Pro. I år kan strategien endre seg igjen.

De påståtte egenskapene til 'iPhone 9' og 'iPhone 9 Plus'

Hvis du ser på de mulig kjente spesifikasjonene for mulige 'iPhone 9' og 'iPhone 9 Plus', er de en oppdatering av iPhone 8 og iPhone 8 Plus. De forventes å beholde 4,7 tommers og 5,5 tommers størrelser henholdsvis i en design som heller ikke endrer og vedlikeholder rammene og frontknappen med Touch ID (de har allerede indikert at det er en komponent som de vil beholde en stund). Selve skjermen vil være et LCD-panel som for øyeblikket på iPhone 8, og reserverer OLED-panelet for høyere modeller.

iPhone 8

I følge iOS 14-koden er disse nye modellene vil bringe inn A13 Bionic-prosessoren fra Apple, for tiden den kraftigste mobilprosessoren de har på markedet og funnet i iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max. Det er den kraftigste foreløpig, ettersom introduksjonen av A14-prosessoren forventes i den nye toppen av iPhone-serien i år.

Generelt er disse to nye iPhonene en oppdatering av den nåværende iPhone 8 og iPhone 8 Plus. For å gjøre dette, opprettholder design og komponenter ved å oppdatere bare noen få som er nøkkelen til ytelsen og optimalisering med nåværende versjoner av iOS. Med andre ord prosessoren og kanskje RAM. Ved å opprettholde spesifikasjonene fra tidligere år, kan merkevaren spare på produksjonskostnader og selge de påståtte 'iPhone 9' og 'iPhone 9 Plus' til en lavere pris, og dermed gjøre dem til "entry iPhone".

iPhone SE2: alt vi tror vi vet om Apples neste kompakte og "rimelige" iPhone

Ulike rykter har pekt på dette våren som datoen for presentasjonen av disse rimeligste iPhone. På grunn av COVID-19 kan presentasjonen bli forsinket (WWDC 2020 er allerede kansellert personlig). Når det gjelder prisen, ville det ikke være overraskende hvis de ganske enkelt holdt den nåværende prisen på iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Og erstatt dem følgelig i katalogen.

Spor | 9to5Mac

Disney + reduserte fra 69,99 euro til 59,99 euro for ett år: begrenset tilbud til 23. mars "src =" https://i.blogs.es/2b2608/dis/original.png

Disney + reduserte fra 69,99 euro til 59,99 euro for ett år: begrenset tilbud frem til 23. mars

del
   
         IOS-koden avslører to mulige iPhone-oppføringer: dette er spesifikasjonene (fra tidligere år) som er forventet