iOS utvider fordelen over Android i amerikansk webtrafikkvote

Android har vokst utrolig de siste årene, Googles operativsystem eier mer enn halvparten av markedsandelen, men mens den grønne roboten lykkes i store deler av verden, Det er et land som motstår det: USA.

La oss være ærlige, til tross for at Google og Apple er nordamerikanske selskaper, har amerikanere alltid valgt det siste, og det er nettopp det en ny rapport har brakt frem.

Apple når 69% av all webtrafikk og Android holder seg på et fjernt 26,5%

I følge en rapport fra investeringsbanken Piper Jaffray, Andelen nettrafikk registrert fra iOS-enheter økte den siste måneden. Ved ulemper er dens viktigste konkurrent, Android har sett andelen synke til 3 poeng, som viser at iOS-brukere er mer lojale mot Apples plattform enn rivaliserende telefoneiere.

Banken bemerket den betydelige veksten som iOS har opplevd den siste måneden, går fra 66,4% av netttrafikkandelen til 69%. En økning på 3 poeng, det samme beløpet som Android har tapt, som det har gått fra å ha 29,7% til 26,5%. Selv om de i forkant kan virke ubetydelige figurer, er disse innstillingene i markedssammenheng der millioner av forskjellige enheter sameksistert er veldig viktig å ta hensyn til.

aksje-trafikk-web-ios.jpg

Uten tvil, et utvalg som til tross for de mange mottatte kritikkene og mangelen på nyheter på grunn av mangel på Apple, brukere forblir lojale mot plattformen. I tillegg har trafikken blitt fanget gjennom 10 av de 100 beste mobilnettstedene, for å nevne noen: Tumblr, ChaCha, LinkedIn eller Answers.com for å gi sannheten til analysene.

Eksperten Gene Munster mener at “datatrafikk fortsetter å demonstrere at iOs ikke bare er den ledende plattformen i USA, men at brukere har en tendens til å være mer engasjert med sine mobile enheter” Munster tror også det er det Tre grunnleggende årsaker til at Apple dominerer markedet i USA:

For det første er iPhone den mest populære smarttelefonen i USA, for det andre er iOS-brukere generelt mer lojale mot enhetene sine enn sine Android-kolleger, og for det tredje iPadens innflytelse på nettbrettmarkedet. , tiltrekker den seg mer nettrafikk enn en smarttelefon på grunn av den mer komfortable og brukervennlige måten å surfe på. “

Som påpekt av AppleInsider, tapte iPhone et par poeng i det siste finanspolitiske kvartalet, men de samme poengene ble gjenfunnet av iPad, som vokste fra 38 til 41%.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!