IOS-utviklere tjener opptil 5 ganger mer per nedlasting enn Android-utviklere

En rapport viser at utviklere som jobber for iOS får opptil 5 ganger mer for hver nedlasting enn Android-utviklere

Applikasjonsbutikker er episenteret for hele smarttelefonfenomenet som vi har vært vitne til de siste årene. Av denne grunn har apputviklingsindustrien vokst nesten parallelt med smarttelefonene og dermed skapt en infrastruktur som beveger seg milliarder dollar og det for noen år siden vi ikke en gang kunne forestille oss.

De to største app-butikkene på markedet er det utvilsomt App Store (iOS) og Google Play (Android). Til tross for at Googles operativsystem har en mye bredere brukerbase enn iOS, betyr ikke dette nødvendigvis oversettelse av inntektene fra utvikling av applikasjoner.

Som en fersk rapport har vist, fortsetter iOS å dominere i inntektsgenerering av applikasjoner, med inntekter på opptil 5 ganger mer enn Android. Noen få tall som viser strategien som blir fulgt av Cupertino når de begynner å betale utbytte til skaperne av applikasjoner. For å gi oss en ide, for hver $ 1 som iOS-utviklere tjener i inntekt, får Android navnene dine bare $ 0,19.

monetizacion-apps-app-store

På den annen side er ikke gapet for inntektene oppnådd ved kjøp i appen så stort. I Android legges det inn $ 0,43 for hver $ 1 i iOS. Endelig er annonseinntektene mest jevn: € 0,77 for hver dollar tjent på iOS.

Apple fortsetter å vinne kampen i deltakelse fra brukerne: de er mer aktive og er villige til å betale for innhold

Data samlet fra et stort antall kilder, så vel som inkludering av analyse av applikasjoner gjort av firmaer som Flurry og App Annie, avslører noe vi alle vet om lenge. Selv om Android ser ut til å vinne kampen i forhold til markedsandel, vinner Apple langt med tanke på den aktive deltakelsen fra brukerne, det vil si Apple-kunder bruker enhetene sine oftere og er mer villige til å betale for innhold.

appstore-play-butikken

Som nevnt på AppleInsider, ble en rapport fra et stort reklamemerke utgitt forrige måned, og la merke til at annonser levert via iOS-plattformen er registrert en ytelse på nesten 1 800% mer enn de samme annonsene som er publisert på Android. Investering i annonsering på Android genererte faktisk tap for annonsører.

Tror du at iOS er en mye mer interessant plattform for å oppnå økonomisk ytelse enn Android?