iOS vil ha 250 nye emojis i kommende versjoner (iOS 8)

Unicode har godkjent 250 nye emojier som kommer til iOS snart

Faktisk vi har et stort antall emojier eller smileys å illustrere hvordan vi føler oss, vår sinnstilstand, hvor vi er osv. i våre direktemeldinger, sosiale nettverk og andre nettsteder. Men til tross for det, føler du noen ganger at du mangler noen emoji for å uttrykke det du vil bedre. Nå 250 nye ikoner er godkjent for å legge til Unicode-standarden veldig snart.

Unicode, for de som ikke vet det en kodingsstandard som inkluderer alle tegnene vi bruker faktisk. Den nye versjonen 7.0 av Unicode, introdusert i går, kommer i løpet av de kommende ukene og vil legge til 2 834 tegn til standarden, hvorav 250 er ikoner eller emoji.

tastatur-Emoji-ipad

Det er foreløpig ikke kjent når disse emojiene kommer, men vi håper de er det tilgjengelig i fremtidige versjoner av iOS, Android og Windows Phone, så vi må fortsatt vente med å bruke dem. På den annen side må vi ikke glemme at Apple for noen måneder siden planla å jobbe med Unicode Consortium for å inkludere nye emojis på iPhone og iPad.

De nye emojiene er foreløpig vanlig svart-hvitt tekst

Når de kommenterer fra Unicode Consortium, har disse nye tegnene stammet fra de som ble brukt i to forskjellige skrifttyper: Wingdings og Webdings. Disse ikonene er veldig enkle, og som vi ser i eksempelbildet nedenfor, er de nå i svart og hvitt.

Men ikke bekymre deg fordi de ikke vil være slik, siden mobilplattformer som iOS og Android, som for tiden er medlemmer av Unicode, vil måtte inkludere en støtte for denne nye standarden og også lag illustrasjoner for å representere disse emojiene slik det skjer med de nåværende.

emoji-nuevo-ios

Noen eksempler som et ekorn, en due, et termometer, verktøy, en vei eller den mytiske vulkanske hilsenen fra Star Trek blant andre. Hvis du vil vite alle de nye emojiene som kommer med Unicode 7.0 i Emojipedia, vil du finne en komplett liste.

Unicode versjon 7.0 vil inneholde nye tegn og symboler

Som vi sa tidligere, vil Unicode-oppdateringen omfatte 2.834 nye tegn, blant dem er de 250 emojiene, i tillegg til nye russiske symboler og andre tegn at vi sikkert ikke vil bruke, men som vil være tilgjengelige i de nye tastaturene.

Hvis du lurte på ja, vi vil ha ikonet “Omvendt hånd med langfingeren utvidet” eller hva som er det samme “Hånden vendt med langfingeren forlenget”, ertskåret i livet.

emojis-ios

I MacRumors kommenterer de at vi foreløpig må gjøre det vent til produsentene begynner å innlemme alle disse nye ikonene og tegnene i tastaturene, noe vi håper ikke vil ta lang tid.