contadores Skip to content

iOS vil motta en ny emoji takket være en ung muslim

nye iOS Emoji

De emojis De har spilt en veldig viktig rolle i nye teknologier, og i kommunikasjonsformene som har oppstått fra dem. Det er faktisk veldig mulig at disse uttrykksikonene, som har fulgt oss i to tiår, har klart å danne en hel kommunikasjonsmetode, en som er perfekt for å uttrykke følelser og følelser med økende presisjon.

I slekt | Calimocho, chapelas og pinchos: de baskiske emojiene ankommer

Men for at dette skal fungere ordentlig, Unicode, institusjonen som for øyeblikket er ansvarlig for å overvåke og implementere disse universelle ikonene, må prøve å representere alle kollektiver som er til stede i verden og deres kulturelle aspekter unik. Og nå er tiden inne for muslimske kvinner til å melde seg inn i repertoaret, alt takket være insistering fra en 16 år gammel jente.

Unicode ønsker at alle skal være representert i sin drømmeverden av emojier

nye iOS Emoji

Rayouf Alhumedhi er en jente som bor i Tyskland, men hvis familie kommer fra Saudi-Arabia. Etter mandatene til sin religion bærer den unge kvinnen hijab, av samme grunn når hun prøvde å bruke emojiene for å snakke med vennene sine på WhatsApp, visste hun ikke hvordan hun skulle representere seg. Ser dette, det gikk opp for ham å gå til Unicode og foreslå inkludering av en ny emoticon av en kvinne i dette antrekket. Og institusjonen svarte på hans interessante og viktige forespørsel.

Det kan interessere deg | Farvel iPhone 5! iOS 10.3.3 vil være den siste kompatible oppdateringen

Etter en stund, og etter at medlemmene i organisasjonen viste interesse for forslaget, kunne vi se resultatene fra Rayufs innsats. heretter denne nye emojien er en del av den tiende versjonen av Unicode, og i løpet av de kommende månedene, antagelig med iOS 11, vil den nå alle Apple-enheter. Takket være dette vil mer enn 550 millioner kvinner endelig være en del av denne kommunikasjonsrevolusjonen som er emojis.

via | Landet