contadores Skip to content

iOS vil overstige en billion dollar i 2017

Apples mobile operativsystem gir i likhet med resten av produktene en serie inntekter for selskapet. Som en analytiker nylig kommenterte, inntektene generert av iOS-økosystemet kan overstige en billion dollar på et tidspunkt gjennom 2017.

I følge analytikeren, i midten av 2017 forventes selskapet å ha solgt 1,2 milliarder iPhone, mens det kollektive salget av alle iOS-enheter vil overstige 1,75 milliarder enheter. De er virkelig store beløp, så det er ikke overraskende at inntektene generert av iOS-økosystemet klarer å overstige en billion dollar i år.

iOS vil være på en billion dollar i år.

For å sette dette tallet i perspektiv, si det Microsoft overskred en billion dollar i totale kumulative inntekter i mai i fjor. Dette betyr at bare iOS-enheter har klart å generere like mye penger som Microsoft med alle produktene sine solgt til dags dato. Utrolig sant?

IOS-økosystemet, Apples flaggskipprodukt

I tillegg må det sies at denne nyheten kommer i et sentralt øyeblikk for Apple og iPhone, siden bare noen dager siden tiårsdagen for sin ankomst til verden ble feiret av Steve Jobs. I henhold til dagens trender, Kumulativt salg av iOS-enheter (iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch og Apple TV) forventes å overstige 2 milliarder enheter innen utgangen av 2018.

I følge analytiker Horace Dediu, i midten av 2017 vil Apple ha generert rundt 980 millioner dollar av maskinvaresalg, i tillegg til ytterligere 100 millioner relaterte tjenester, for eksempel App Store-salg. På den annen side må det sies at disse tallene ikke inkluderer pengene som Apple har betalt til iOS-utviklere, som i dag overstiger 50 millioner dollar.

iOS vil være på en billion dollar i år.

Gitt denne prognosen laget av Dediu Følgende spørsmål oppstår: Har Apple nådd sitt høydepunkt med iOS?. Analytikeren tror ikke det, og det er at i motsetning til andre teknologigiganter som har lidd et kraftig fall gjennom årene, ser det ut til at Apple fortsetter å lykkes i verden av mobile enheter.

Som om det ikke var nok, påpeker Dediu det Forbrukerne har stadig større sannsynlighet for å forlate enheter med Android-operativsystem for å bytte til iPhone. Hva mer er, fra Apple har de tidligere bekreftet at de ser hvordan antallet mennesker som bytter til iPhone aldri er større, et godt tegn uten tvil.

Vil Apple klare å slå de billionene dollar i inntekter generert av iOS i år? Når tror du det øyeblikket vil skje? Legg spillene dine i kommentarene!

Spor | CultofMac.