contadores Skip to content

IPad 2 mangelvare på tampen av lanseringen av iPad 3

Den beste måten å vite at det kommer en ny enhet, er når den nåværende modellen begynner å bli knapp. Gitt hemmeligholdet til Apple, er denne metoden en utmerket indikator som advarer om nærheten til en hendelse med en presentasjon inkludert. Hvis vi nylig sa at iPad 3 kunne utgis i begynnelsen av mars, er det da redusere tilbudet av iPad2 i butikkene? Faktisk.

I det minste noen distributører, som Carphone Warehouse og oransje i Storbritannia oppfatter de blant annet a reduksjon av aksjer i WiFi + 3G-variantene. Noe lignende skjedde i fjor noen uker før iPad 2 lanserte.

Det skal imidlertid bemerkes at dette ikke har skjedd i tilfelle av den økonomiske modellen med WiFi-tilkobling. Hva står for denne forskjellen? I 9to5Mac De har forskjellige teorier angående det. En av dem antyder at iPad 2 WiFi vil fortsette i produksjonen når iPad 3 ser ut til å fungere som en inngangsmodell for serien.

Hvis Apple planlegger å også tilby modeller med 3G-tilkobling til lavere priser neste måned, kan mangelen på dette indikere en stille intern oppdatering. Det ville være logisk å forvente fra Apple en endring i brikken slik at noen iPad 2 3G støtter både GSM- og CDMA-teknologi akkurat som iPhone 4S allerede gjør. Denne endringen vil også unngå noe av patentsøksmålet som selskapet i dag har åpent mot Motorola.

Saken blir veldig interessant, og vi gleder oss allerede til å vite mer detaljer, lekkasjer og rykter om denne modellen, nyheter som vi vil fortelle deg omgående når de oppstår. Følg med på bloggen!

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!