iPad 2, skjermer nå i salg? Vibrasjons? | rykter

@Frafoso, en vanlig leser av MacRumors, har funnet hva iPad 2-skjerm og andre gjenstander til salgs på nettstedet GlobalDirectParts.

 ipad-2-skjerm

Den første delen, skjermen, vises med navnet “iPad 2 LCD-skjerm”, den er for tiden utsolgt (“utsolgt”) og er priset til 218,19 dollar. Til sammenligning selger nettstedet også den originale iPad-skjermen til en pris av 65,35 dollar. Vi vet ikke sikkert når iPad 2-skjerm på nettstedet, men det ser ut til at bildet ble lastet opp i løpet av helgen etter retina Display-ryktet i fremtiden iPad 2.

Hvis vi ser på gamle priser på GlobalDirectParts, vil vi se at skjermen på den originale iPad-en ble priset til $ 144.99 i juni 2010. Dette betyr at hvis det er sant, skjermen på iPad 2 ville være dyrere enn den opprinnelige iPad var i dag, noe som ville gjøre sluttproduktet dyrere. Som vi heller ikke tror. Gjør du?

En annen interessant del som vi finner på nevnte nettsted er en vibrasjonsmotor for iPad. Det har ikke et bilde, men det er nysgjerrig på at det vises siden den nåværende iPad har ingen vibrasjoner. Kanskje er det en feil, selv om det godt kan være en del av iPad 2. Med vennlig hilsen Vi tror ikke at iPad 2 vil bære vibrasjoner.

Endelig viser nettstedet også en hvit iPad på sin iPad 2-delersside. Den er en miniatyr og ser ut som en enkel. konsept.

 ipad-2-konsept

Vil du vite mer om iPad 2? Kom hit:

Spor | MacRumors