iPad 2, utviklingen av et revolusjonerende apparat

Hvis vi lager en Google-søk begynner å skrive “iPad”, det tredje søkeforslaget som søkemotoren tilbyr oss, er “iPad 2” Det ser derfor ut til, hvordan kan det være ellers at fra her til den andre versjonen av Apple-nettbrettet kommer ut, vil vi finne mer og mer informasjon og rykter om ny iPad.

Fram til den dagen vil vi ikke vite de nøyaktige egenskapene til den nye enheten, men vi kan intuitere hvordan det vil være og hvilke nyheter det vil gi om den gjeldende versjonen.

Selv om iPad har vært et revolusjonerende produkt som i likhet med iPod åpnet et nytt utvalg av datamaskinprodukter, med den andre versjonen av nettbrettet, vil vi være vitne til en utvikling i konseptet utover en ny revolusjon.

Mer enn et halvt år etter presentasjonen, iPad har ingen konkurrenter ennå (Den har 95% markedsandel på nettbrett). Men det betyr ikke at scenariet ikke kan endres i flere kvartaler. Spesielt med utseendet til noen miniatyrkopier som Samsung Galaxy Tab, med operativsystem Android, eller med presentasjon av det fremtidige produktet av KANT, han Blackberry PlayBook.

Ettersom iPad er den største av enhetene som bruker iOS-operativsystem (det samme som iPhone og av iPod touch), kan vi kjenne på noen av forbedringene som Apple vil tilby oss på iPad 2. Dette er fordi innovasjonene som vises i en av dem, generelt blir implementert i følgende versjoner av resten av iOS-enhetene.

Vi kan ta feil, men det er lett å konkludere med at noen av de største nyhetene om fremtidens iPad 2 vil være følgende:

  • skjerm: en av den største nyheten om iPhone 4 brukte skjermen Retina skjerm, som har en oppløsning på 960 x 640 piksler og en tetthet på 326 piksler per tomme. Han iPhone 3GS hadde “bare” en oppløsning på 480 x 320 piksler og en tetthet på 163 piksler per tomme. Hoppet i kvalitet var veldig bemerkelsesverdig. Basert på piksletetthet, kan det menneskelige øyet bare skille omtrent 300 per tomme. Faktisk iPad har en tetthet på 132 piksler per tomme. Derfor er det ikke vanskelig å forestille seg at lNeste generasjon iPad kan nærme seg 300 piksler, mer enn nok for avstanden til øyet den brukes med.

  • kameraer: Apple har bestemt seg for å gjøre sitt nye FaceTime videosamtalesystem så populært som mulig. Siden presentasjonen i mai på iPhone 4, har den allerede blitt implantert i iPod Touch og hele Mac-serien. Det er derfor logisk å tenke at iPad 2 kan være utstyrt med et frontkamera for å ringe videosamtaler. Videre implantasjonen av a bakkamera for å ta bilder, ta opp video og favoriserer utseendet til applikasjoner basert på augmented reality. På iPhone og iPod Touch er den 5 megapiksler og har en blitz, muligens bruker iPad 2 den.
  • prosessor: iPad introduserte en ny generasjon 1GHz ARM A4-prosessorer produsert av Apple selv og at de også er integrert i iPhone 4. Resultatforbedringen i forhold til iPhone 3G og 3GS har vært enorm. Men med utseendet til applikasjoner (spesielt spill) med høyere grafiske krav denne prosessoren kan motta en oppdatering, enten hastighet (opptil 1,5 GHz) eller arkitektur (dual core).

  • sensorer: Gjeldende akselerometre, digitalt kompass, GPS (på iPad 3G) og lysstyrkesensor blir trygt lagt til gyroskoper introdusert i iPhone 4, som vil gjøre bevegelsene til enheten mer presise.
  • Vekt og disår– De vil sannsynligvis ikke forandre seg mye, baksiden skal fortsatt være metallisk i stil med den nye MacBook Air og resten av MacBook Pro, og vekten, mens det ville være fint å lyse opp, vil batteriene gjøre det vanskelig å finne betydelige forbedringer.
  • tilkoblinger: utseendet til USB-tilkobling er praktisk talt utelukket. Arten av iOS-operativsystemet gjør at det ikke er nødvendig å koble til flere enheter enn de som tilbys av Apple, og mangelen på å kunne bruke “pennedrev” vil fortsette å bli levert av lagringstjenester “i skyen” gjennom MobileMe eller andre lignende. Det er også snakk om en ny 30-pinners kontakt for å hekte iPad når den er plassert i panoramaformat.
  • Versjoner og priser: muligens vil de tre modellene på 16, 32 og 64 GB fortsatt bli tilbudt med Wifi og Wifi + 3G-versjoner til samme pris som de nåværende. Det gjenstår å se om de vil beholde noen av de nåværende versjonene som et inngangsalternativ til iPad i stil med det som for øyeblikket er gjort med 8 GB iPhone 3GS.

Når skal den selges? Det er den største ukjente. Det har allerede kommet rykter om at det reklamefilmer for den nye iPad 2 kunne allerede blitt spilt inn i New York. Aldri før jul, datoer der Apple håper å selge et stort antall enheter av den nåværende iPad. Det er informasjon som indikerer at den kan presenteres i januar måned og gå i salg i første kvartal neste år.

Og du? Hvis du tenker å kjøpe en iPad, vil du gjøre det nå eller er de mulige nyhetene på iPad 2 nok til å vente?