ipad

IPad 2019 som alle ser etter nå billigere

ipad

Vi bor noen kompliserte uker i hjemmet, og dette har ført til at mange vurderer å kjøpe en iPad, noe som er logisk siden det er en enhet perfekt for å konsumere innhold, ideelt å spille, å se Disney + som nettopp har kommet ut eller å glede seg Apple TV + som kommer med et års gave når du kjøper en ny iPad.

Den mest anbefalte iPad-en samtidig for de aller fleste brukere er den 10,2-tommers iPad som ble utgitt av Apple i slutten av 2019, med en større skjerm og krefter til overs for dem hver dag. Men i butikker så populære som Amazon, iPad 2019 er helt utsolgt. Så i dag gir vi deg et utrolig tilbud på den nye iPad som ikke bare er billigere i Apple Store, det er den også billigere enn på Amazon.

Ikke gå glipp av dette tilbudet på den nye iPad 2019, det er få enheter tilgjengelige, og få det til bare 329 euro, en rabatt på 50 euro respekt. den offisielle prisen.

IPad 2019 for bare 329 euro

Dette flotte tilbudet på den nyeste iPad som Apple har gitt ut er tilgjengelig i den spanske butikken TuImeiLibre. Vi har allerede brakt deg utrolige tilbud fra denne nettsiden, de har den billigste iPhone 11 i hele nettverket. Denne butikken er preget av å tilby gode priser på helt nye produkter, du vil også glede deg over den offisielle to års garantien og det kan du gå til en Apple Store for ethvert problem med iPad-en.

ipad 2019

IPad er modellen som har klart å gjenopplive salget fra Apples utvalg av nettbrett. Den første modellen, iPad 2017, revolusjonerte markedet med sin lave pris, den 2018 integrerte nye funksjoner som Apple Pencil, og 2019 har økt størrelsen på skjermen sin og er kompatibel med det offisielle Apple-tastaturet. Det er ingen unnskyldninger for ikke å få det nå som det har senket prisen til 329 euro.

Kjøp iPad 2019 10,2 tommer 329 euro

Dette tilbudet på iPad 2019 er tilgjengelig på tidspunktet for publisering av denne artikkelen. Aksjen kunne reduseres, gå tom og prisen kan endres.

Spesifikasjoner for IPad 2019

Apple har forbedret flere aspekter av dets bestselgende iPad Og 2019-modellen kommer med viktige nyvinninger som posisjonerer den som en sterkere rival med hensyn til sine egne eldre brødre:

 • 10,2-tommers retina-skjerm.
 • Chip A10 Fusion.
 • Touch ID identitetssensor og kompatibel med Apple Pay.
 • 8 Mpx bakkamera og 1,2 Mpx FaceTime HD foran kamera.
 • Stereohøyttalere.
 • Wifi 802.11ac.
 • Opptil 10 timers autonomi.
 • Lynkontakt for lading og tilkobling av tilbehør.
 • Kompatibilitet med smarttastatur og Apple blyant.
 • Ett år med gratis Apple TV +.
 • iPadOS med mer intuitive multitasking-funksjoner, en redesignet startskjerm og utrolige iOS-funksjoner.

Ingen tviler på det, denne iPad 2019 har blitt den mest anbefalte iPad av markedet etter spesifikasjoner og pris, og med denne rabatten enda mer. Husk at de tilgjengelige enhetene ikke er for mange, den svarte fargen er allerede utsolgt, så få denne 2019 iPad så snart som mulig, på bare noen få dager vil den ankomme huset ditt.