Portada iPad 2019

IPad 2020 vil ha A12 Bionic-prosessor, i tillegg til en større skjerm

IPad 2019 Cover

Tilsynelatende Apple er allerede i ferd med å ferdigstille sin neste iPad-oppføring til serien for dette 2020. Som en Twitter-konto har lekket, dette Den vil ha en 10,8-tommers skjerm og en A12-prosessor. Kilden, som fortsatt er anonym, har allerede lyktes andre produkter fra Cupertino-produktene, for eksempel utgivelsesdatoen for iPhone SE eller iPad Pro, slik at denne informasjonen kan være nøyaktig.

Det kan interessere deg | Tilbehøret som iPad Pro din roper etter

Den nåværende generasjonen iPad, den syvende, ble introdusert i september i fjor, og introduserte bruken av Apple Pencil og en skjerm som vokste til 10,2 tommer. Noe som imidlertid ikke ble oppdatert og det Apple holdt fra sin forrige generasjon prosessoren, en A10 Fusion som den montert på iPhone 7 utgitt i 2016.

I går ble Ming-Chi Kuo nevnt om fremtiden til iPad-serien, og spådde to nye modeller for slutten av dette året og begynnelsen av neste, blant dem vil være en iPad Mini med en større skjerm som vil være mellom 8,5 og 9 tommer. Vi kan gjette at den andre modellen som Apple planlegger å oppdatere er oppføringen iPad, som til tross for å ha blitt fornyet år etter år for de siste generasjoner, er det nå opp til deg å montere en prosessor som hjelper deg med å administrere alle de nye ferdighetene som nettbrett med de siste oppdateringene.

Strategien ifølge Kuo for disse to nye iPadene vil være den samme som for iPhone SE, å kunne tilby et kraftig innholdspris enhet til massene.

Kort sagt, den nye basisen iPad som Apple ville jobbe med ville innlemme en A12 Bionic-brikke som den som ble introdusert med iPhone XS og XR i 2018 og en skjerm som ville vokse 0,6 tommer mer enn dagens modell. Vi vet ikke om dette til bekostning av å lage en større enhet, selv om muligens reduserer kantene. Dette ville bringe basismodellen nærmere Air-modellen som ble introdusert i fjor, og det ryktes at det heller ikke vil ta lang tid å motta en oppdatering.