IPad 3 kan bli introdusert den første uken i mars

Igjen måtte det være Alle ting digitale Med hennes gode kontakter hos Apple, reiste jeg et rykte om at det allerede tok. Og det er at ifølge dette mediet som alltid har hatt privilegert kunnskap om Cupertino-selskapet, de av Tim Cook de forbereder allerede presentasjonen av iPad 3, eller hva han ender med å kalle seg, den første uken i mars.

Arrangementet vil være eksklusivt for å diskutere det nye nettbrettet og ville finne sted i Yerba Buena sentrum av byen San Francisco, hvor de to foregående modellene også er kunngjort. Interessant er både den originale iPad og iPad 2 ble presentert for verden på en onsdag, hvis det er ideen om Apple også nå kan dagen være den 7. mars (eller til 29. februar, avhengig av hva vi forstår av nyhetene).

Hvis denne informasjonen er pålitelig, er det andre ukjente som vi ønsker å vite, men som jeg er redd ikke vil bli avklart før den dagen. For det første hvem som vil være seremonimester for anledningen, og for det andre, hvilke spesifikasjoner den nye enheten har.

Det virker klart vil implementere Retina-skjermen på 2048 × 1536 piksler, og det virker dessuten tydelig at den vil integrere en kraftigere prosessor samt mye raskere grafikk. Imidlertid ser det ut som om de siste timene og etter informasjonen avslørt av The Verge A6-prosessor vil ikke være firkjernet eller firkjerne som noen opprinnelig ble opprettholdt.

Bildene av saken som er vist til oss i forskjellige blogger bekrefter det også iPad 3 vil ikke presentere en vesentlig endring i den eksterne designen, bortsett fra at den vil ha litt mer tykkelse (en millimeter) for å huse Retina Display-teknologien.

Det som det kan, er den interessante tingen med denne nyheten at vi sannsynligvis bare er noen uker unna for å møte iPad 3, nettbrettet som får deg til å bli forelsket i år 2012.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!

I iPadize | Mulige utgivelsesdatoer