IPad 4 bygget med karbonfiber og fleksibel skjerm?

Da det så ut til at alle ryktene utelukkende var fokusert på den mulige iPad Mini, dukker det opp nye rapporter om rykter som direkte peker mot iPadens fremtid og den begynner å snakke om hvordan fremtiden kan være fjerde generasjon iPad.

De nye ryktene snakker om viktige endringer på enheten. For å begynne disse ryktene, sørg for at iPad 4 kan være det laget av karbonfiber. Et materiale som vil gjøre det mer motstandsdyktig, så vel som lett. Ryktene som kommer fra den japanske bloggen Macotakara, og som sikrer store bestillinger for dette materialet av Apple, ble lagt til 2010-patentet der Apple detaljert et mulig produkt laget med denne fiberen, klarer å tiltrekke øynene til analytikere som begynner å tro Apple kunne virkelig tenkt å ta et sprang til dette materialet.

I tillegg til dette, muligheten for at størrelsesforholdet av endring av iPad-skjermen i den fremtidige versjonen. Konkret snakker de om nye prototyper av iPad med en 16: 9-skjerm. Dette ville gjøre at oppløsningen til iPad 4 har den samme størrelsesforholdet enn iPhone 5 og de fleste widescreen HDTV-er. Et ganske logisk skritt å følge samle kriterier i alle produktene produsert av Cupertino-selskapet.

IPad 4 kan montere en fleksibel skjerm og være laget av karbonfiber

På den annen side begynner det også å snakke om muligheten for at Apple bruker et patent som viste a fleksibelt display med integrerte høyttalere. Dette kan virke som det mest usannsynlige, selv om det kanskje er en prototype med en fleksibel skjerm i Apples laboratorier, vil det være mulig å masseprodusere en fleksibel skjerm til en relativt billig pris?

Disse ryktene er uten tvil generelle børstetrykk av hva som kan ende opp med å bli den neste iPad 4. Det er viktig å nevne at alt dette for øyeblikket ikke er noe mer enn rykter og antakelser og inntil Infinite Loop bestemmer seg for å avsløre offisiell informasjon, må vi ta dem med pinsett. Tror du de er troverdige? Vil vi se en iPad 4 med en fleksibel skjerm?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+, Twitter og Pinterest med knappene du finner