contadores Skip to content

IPad 4 feier alle tidligere generasjoner i tester

IPad 4 ble introdusert sammen med en ny utvikling av A6-prosessoren, kalt Apple A6X. De første ytelsestestene har allerede dukket opp, og de viser bare at fjerde generasjons modell er et ekte brunt dyr, slo iPad 2 med mer enn dobbelt så høy score.

Mens mange klaget på den relative mangelen på makt til iPad 3 sammenlignet med de 2 (I noen tilfeller overskred iPad 2 seg 3, på grunn av belastningen med å flytte retina-skjermen), er dette problemet ikke til stede i den nåværende generasjonen av nettbrettet.

Som påpekt Primatlaboratorier, noen av de første resultatene i Geekbench begynner å være tilgjengelige på internett, og alt peker på Under iPad 4-saken er et ekte beist.

Her har du resultatene fra de tre siste generasjonene av eplebrettet.

IPad 2-resultater

IPad 3-resultater

IPad 4-resultater

Både iPad 3 og 4 har 1 GB RAM, men det er åpenbart at A6X-brikken, med sine 1,4 GHz, er mye raskere enn forgjengeren. I følge Apple er fjerde generasjons modell dobbelt så rask i både CPU og grafikk, en påstand som bekrefter resultatene fra disse testene.

Hva tror du? Til tross for den korte tiden som har gått mellom det ene og det andre, er noen glade for at Apple har gått foran og oppdatert iPad?

Del denne interessante artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du vil finne på begynnelsen av den. Tusen takk!